Koks yra pan. zaidimas?

Koks yra pan. zaidimas?

sveiki, Koks yra panasus zaidimas su auto i Juced? kad butu tokios “zemiskos” auto ir geresne grafika Šypsena Nes juiced ziurovai “popieriniai” NFS netinka ŠypsenaP.S Cia screenas darytas su 4AA Liūdnas O atrodo vistiek nekaip

Life For Speed Mirkt Tik nzn ar jau isleido, bet demo tai yra… O gal beta… Šypsena

Live for speed zinau Šypsena Labai geras zaidimas Šypsena Po RBR turbut antorj vietoj man jis Šypsena Bet ji labiau online reik lost, o be originalo tai sudetinga, bent man nepavyko pasikurt jo online Liūdnas

Siaip ziauriai geras Gran Turismo 4, bet ant PC nera, bet siaip pasigrozek screen’ais. Daug zmoniu PS2 perka ven del sito zaidimo Taip Cia visa OT, bet nsvrb. Mirktgranturismoworld.com/

Girdejau as apie ji Šypsena Seniau ant PS1 zaisdavau grant turismo 1/2 Šypsena Atsimenu geriausias geimas budavo Šypsena O dabar tai kazkaip nepirksiu PS2 del Grand Turismo 4 Liūdnas Per didele prabanga man butu. Na bet kokia alternatyva ant PC yra? Pvz kaip Toca pro race driver? Ar pan… ?

Na, jau daugiau tokiu geru nzn, tai padet negaliu, lygtai visus geresnius parasiau… Bandyk Toca Pro Race Driver 2, NFSU 2 Mirkt (jei nebandei)

na visus jau suzaides Liežuvis Nieko naujo nesugalvoju ka pazaist Šypsena Laukiu dar kokiu pasiulymu Mirkt

Siaip dar gali palaukt NFS Most Wanted Taip

ToCA Race Driver 2 Gerai