Koks yra normalus duju, Peugeot 605, 2 l, 91 m suvartojimas?
Sveiki, koks yra normalus duju suvartojimas peugeot 605, 2l, avtomatas? Ideta olandiska duju iranga. dekui.
Manau be 15 ltr neishsiversi.Uzmiestyje gal uzteks ir koki 13,bet dar ir nuo greicio priklausys.
11- trasoj, 13- mieste.
As pasiskaiciavau, kad man mieste virs 17 l gavosi. Ar pareguliavus imanoma kazkiek sumazinti?
manau imanoma,bet pirkt 13-14 metu masina su dujom yra nesamone…kaip taisykle jos jau buna nuvarytos…siaip mieste 12-13l, o uzmiestyje apie 9…informacija yra teisinga ir patikrinta
Kas nuvaryta, mataras ar pati iranga? kompresija matavo, tai visi cilindrai apie 10, 0.5 skirtumas.
is pradziu nuimk plyta nuo akseleratoriaus
jei nepadeda,tai gal iranga priestvanine
siaip pasiulyciau pabandyti pasikeisti membranas reduktoriaus,o jei nepades,pakeisk nx iranga…
tai tikrai daznai padeda taupyti kura
abejoju… gal nuvaryk i normalia firma ~15Lt ir pareguliuos tau nu o tada jau toliau ziurek ka daryti…
beje ar tikslus tavo skaiciavimai?
Nu nezinau, su pilnu balionu (pripyliau pasibaigus 72 l) tik 410 km pravaziavau, vazinejau po miesta pagrinde…
pabandyk dar karta- prisipyli iki pilno, kazkiek nuvaziuoji ir vel iki pilno, tik km nepamirsk nusimusti is naujo… o ir siaip nepakenks dujas pareguliuoti - nuvaziuok. Sekmes
p.s. kaip trauka su dujom? gal per silpnai traukia labai?
Kad traukia tai normaliai, praktiskai tarp duju ir benzo skirtumo nesijaucia ir dirba mataras normaliai, tik va tas srebimas uzknisa…
pas tave riebus misinys jei skirtumo tarp benzo nera.
Draugelis turejo 2.0 tik su mechanine, tai imdavo mieste ~14-15ltr jei gerai pamenu. Bet traukos nebuvo, tai galiausiai pardave.
pas mane passat`as 1.6 14-15 litru mieste ryja reguliuok nereguliaves…
mind rašė:
pas mane passat`as 1.6 14-15 litru mieste ryjareguliuok nereguliaves…
nezinau chebra… mano silke 1.8 ryjo ~11-12 ziema, o pezukas 1.9korbas apie ~10 dabar…
silkina viena karta variau reguliuoti, o pezo ne.
o kur kaune normaliai dujas reguliuja?
0000 90, 1988m., 2,3E. Mieste- 11-12, trasoj- 9-9,5 tikrai ne daugiau. Degimas nusuktas, todėl ant dujų geriau važiuoja nei ant benzo. Nieko nereguliuoju jau metai.