koks telefonas patvariausias? Ta prasme kuris daugiausiai metu veikia negesdamas?

koks telefonas patvariausias? Ta prasme kuris daugiausiai metu veikia negesdamas?

nauji telefonai lieka naujais: grazus su navarotais, o kaip su tais kurie pagaminti pries po ra metu, kaip ar daug ju dar veikia?

Mano seneles nokia 1611 dar veikia, kiek zinau ji jau ji turi 12metu, tikrai patvarus telefonas…Taip

Turbut Nokia 5110

xe xe loxas tu bliamba pries 12 metu lietuvoj mobilku nebuvo o tuo labiau gamyboje nokijos 1611 debilas nx sunervino negaliuPiktas

kadais visi Nokias pirkosi. dabar dar vaikai žaidžia su 8 metų senumo griozdais. bet jie dar veikiaApakęs

manau , kad Nokia 5110, nes gavau 2 metus naudotą, pats 3 metelius pratampiau, ir dabar sėkmingai veikia. Tiesa reikėjo jai vidinį korpusą šiek tiek paremontuoti po skrydžio iš antro aukšto Cha chaCha cha

Apie Siemensą ME45, kurį naudoju metus, kolkas galiu pasakyti tiek, kad buvo jis ir vandeny, ir šiaip kritęs n kartų. Serviso paslaugom naudotis dar neteko nė karto. Kai šitą tel. bent kokius 3 metelius panaudosiu - galėsiu daugiau pasakyt. Kietas

P.S. Beje Siemens man labiu prie širdies Taip

O jei, kokie mes pikti, baisu. Tiesiog suklydau, man atrodo,kad jau labai ilgai ji jį turi.Radai del ko nervuotis Ignoruoju-ilas Laimingas

O tai kuriais metais Comliet apsireske?

Berods 1991Nekaltas

Labas

comliet apsireiske jeigu neklystu 93-94mNekaltas bet tikrai ne 91 nes dar lietuvoj bardakas buvo po tu pucu.

turbut 5110/6110, bet po 2-3 metu pareina ekranas.

Dar senukai Ericsson GH688/S868/888. Pats 3 metus S868 turejau,visko buvo, ir krito,ir ne vienoj zvejyboj per lietu,ruka suslapo,viskas puikiai dirbo. Po 1,5 metu akumas nuduso,nes cia silpna vieta

Shustriausiai veikia NOKIA 1611 (Va ten tai amzinas variklis turbut viduj)Cha chaJuokiasiKietas

Jei gerai pamenu, Comliet atsirado 2 metais anksciau uz Omni.

Omnis atsirado 1991- skaityk virsuje desineje:

http://www.omnitel.lt/main.asp?id=3613

Apakęs

kodel cia taip giriama n1610: smugiu nebijo, kietas ir etc. Aisku jei telefas reikalingas tik vinim kalti tai 1611 tam tinkamas

Na pvz pusbrolis mano jau senai turi S25 siemensa, dabar tiotkai atidave… Jokiu gedimu ner buve, akumas laiko 2-3 paras

be abejones nokia 5110. pries gera pusmeti pazadejau sau nauja mobilu , jei suges mano senasis. per ta laika atidariau su juo kokias 5 dezes alaus, daugybe kartu mokinau skraidyt, ismaudziau aluje, bet vis dar niekaip negaliu juo atsikratyt…

bicelis turi PHILIPS TWIT nu jam jau daxuja metu ir via laika isbuvo odiniam idekle tai kai parode tai buva nuliovs! visiskaij naujas netgi ekrans su cielka ! ir jam viskas ciotkaj!

Ish savo ir brolio patirties galiu pasakyti, jog N5110, 6110 ir 6150 yra patys UNBEATABLE rageliai. Manau kad puse Lietuvos pritartu tam Mirkt Ju pedom bando sekti N3310 ir 6210 sakychiau Nekaltas

Patvarus tik seni seni modeliai tie kazkaip neturedavo praktiskai jokiu ligu Cha cha