Koks tavo IQ
Ar zinai koks tavo IQ?
kad pagal ivairius testus skirias baisiai…pagal viena- 99, pagal kita- 123
136 kaip soprano
pagal rimciausia testa,koki esu darius,kai man 16-ka buvo, gavau 119 dabar durnesni testai daugiau duoda
o nepagalvojai, kad su metais žmogus turėtų protingesnis darytis?
o jo…visi pulkit rasyti
kiek man po pirmo testo psichologe aiskino,kad mokslinis IQ yra mazdaug nekintantis,del to visi rimtai IQ testai turi ir skaiciavimus pagal amziu,o ne tik teisingai atsakytu klausimu skaiciu
mano labai didelis 49 net
tai kaip tu is vis rasyt sugebi ?
Intelektas nera ishmintis, o daugiausia tai, kas lieka, kai tu isisavines medziaga ja pamirsti…IQ geriausiai atlieka 16 metu zmones, kuriu protas yra lanksciausias
o aš vistiek manau, kad 16 metų vaiko intelektro koeficijantas tai nėra jo proto viršukalnė o siaip tai daugėjant metų keičiasi žmogaus loginis mastymas, plečiasi akiratis, keičiasi žmogaus sugebėjimas spręsti problemas… ir jūs man neįrodysit šitų nesamonių, jog 16-kmečiai IQ testus daro geriausiai… 16 metų vaikas dar yra paikas ir daug ko neišmano ir t.t. dabar supuolę išvadinsit mane durna ir siauraprote, bet aš išsakiau savo nuomonę…
87
"A ja… A u menia…
A ščia’ kak dam p**dy!
"
e, nieks nevadins taves durna
Zek perskaiciau knygoje: “Nuo gimimo iki mazdaug 12 metu protiniai sugebejimai auga intensyviai, mazdaug 15 (sorry, suklydau) metu augimas pasiekia virsune ir suleteja. Tada IQ trumpa laika islieka santykinai pastovus, o veliau pradeda menketi”… As manau, kad zmoniu sugebejimas spresti problemas nedaro itakos IQ testui. Tos visos gyvenimiskos problemos, su kuriomis susiduria suauges zmogus, testuose neatsispindi… cia turbut svarbesnis butent lankstus mastymas, kuris laikui begant stabareja
ps. prashom nepykt ir uz mano nuomone
na nežinau aš esu užsispyrus kaip ožka ir netikiu vat
tikriausiai jau labai stipriai sustabarėjau
iq skale zashkalivajit
A vot čia jau ir tarybinė medicina bejėgė - intelectus castratus elementaris
xa xa xa joo ir pastebėjau, kad per daug temų taip