Koks pats patogiausias tel?

Koks pats patogiausias tel?

Taigi kuris is jusu turetu tel jums buvo ar yra patogiausias? Nu patogiausias rasyt sms patogus wap vaiksciot patogus nesiot ir t.t.

Man tai ziauriai patiko motorola T191 del dydzio ir storio

Patogiausias siemens m55(nes nedaug sms terasauMirkt)Nepatogiausias samsung c100

Patogiausias man 3310. Dar neteko surast žmogaus, kuris parašytų sms greičiau, nei aš su 3310. Wapas daro savo Cha cha

kiekvienam patogus tas kuri jis turi,arba turejo, nes pirko ne del grozioŠypsena

Bet gi buna kad nusiperki rageli o tas tau visiskai netinka.

Tas prie kurio yra labiausiai priprasta

Na 3310 niekada neturėjau, bet su juo rašau labai greitai.

Vienam tas tinka kitam tas netinka. Čia jau sunkiai išsiaiškinsi, kiek žmonių tiek nuomonių. Kad su 3310 smsus patogu rašyti tai faktas. Panašiu greičiu parašau su Sony cmd-cd5. Alcatelis buvo patogus smsams rašyti. Tik tiek, kad mažųjų raidžių nepalaikė rašymui Šypsena (One touch easy db). Naudojuosi dabar SE t68i ir mane pilnai tenkina jo greitis Laimingas Ypač naršant. O pats nepatogiausias tai man t191 ko gero. Klaviatūra tikrai ne man, greitai niekaip su juo nieko nepadaryčiau Laimingas Nebent po ilgų treniruočių Cha cha

Žmonės kurie dar naudojsosi tele2 nemokamom sms pačioj pradžioje įsikūrimo, tai visi greitai su visais telefonais renka Laimingas Prie visų daugiau mažiau greitai pripranti. Nes sistema jau atkalta netik su raidymu, bet ir su simboliais Cha cha

Kur gi nebus 3310 patogi, jei knopkes pes puse pirsto, dideli tarpai tarp knopkiuLaimingas man tai sunkiausia buvo nuo siemens prie nokios prieit, nes noskej tarpas0 o ant siemens 1.

Mano manimu technologijos prasme vienas didziausiu pravalu yra samsung c100, niekam tikes yra wap’as ir ypac sms rasymas.

as nuo nokijos perėjau ant siemenso. po to nuo siemenso ant sonyericsono. Tai tarpas pirmiausia buvo ant 0, ant siemenso 1, o ant sonyericssono ant #. Kas blogiausia, kad kartais tenka ir siemensu naudotis rasant sms ir sonyericssonu. Tai maisosi gerai…

nepatogus yra siemens s15,o man pakankamai patogus m55.dar turejau patogu a2618s eriksona

Pats patogiausias daugeliu atzvilgiu 3310. wapas labai patogus siemensuose. sms rasyt dar labai patogu ant ericsson t66, atrodo. tox ziauriai miniatiurinis telefoniukas, bet nerealiai patogus

priklauso nuo pripratimo. man tai kol kas nokia 8250 Girtas

Pats pats pačiausias yra Nokia 6310i. Visi malonūs dalykai, kurie yra ant 3310, yra ir ant 6310i Gerai. Ir sms, ir wap’e žinutės rašosi patogiai. Ir akiai malonus neoninis apšvietimasNiam niam. Viskas tiesiog Gerai

3100,3510Šypsena

man tai nokia 1611 Kanda Ignoruoju