koks mobilus geriausias!
Atsizvelgiant i kain bei patvaruma ir t.t.
tai priklauso nuo to, koki turi. jonui - nokia, petrui - siemens, anzelmui - samsungas, ir t.t. nuomoniu pilna, niekas normaliai argumentuoti negali ir isvis kvaila tema…
bent jau kaina parasytum, tada butu galima ka nors patarti ar parasyti koks geriausias… kas is to kad isvardysim uz 5k lt telefono pavadinima, negi tau geriau ant sirdies pasidarys?
nu as biski isbariau cia tave, bet nepyk
Kiek pamenu, tai seniau tikrai buvo tokia tema…
ka veikia moderatoriai…
mano mobilus geriausias
Na jei apskritai paemus is siuo metu rinkoje esanciu manau geriausias Sony-Ericsson P800
Tas kuris atitinka tavo ausies forma
geriausias tai philips diga
ne nokia 1610 geresnis
o dar geresnis jauciu bus motorola flare
nu gerai kaina nenaujo iki 550lt
davai parasykit kokios bedos ir koiu mob.Geriausia kad rasytumet apie nokia
Ziurek pradziai kiek laiko tempia baterija, po to kokiu navarotu reikia, o kaina salyginis ir kintantis dalykelis. Pvz. draugelis Sony Ericsson T68i nusipirko is ilgarankiu uz 600Lt nors pardoj mokesi ir dvigubai. Galima aisku papult ant nuolaidu akcijos gal legalus gali ir truputi daugiau kainuoti. O siaip jei baterija nelaiko ilgiau kaip 5 d. su tokiu neprasideciau.
Ziurek pradziai kiek laiko tempia baterija, po to kokiu navarotu reikia, o kaina salyginis ir kintantis dalykelis. Pvz. draugelis Sony Ericsson T68i nusipirko is ilgarankiu uz 600Lt nors pardoj mokesi ir dvigubai. Galima aisku papult ant nuolaidu akcijos gal legalus gali ir truputi daugiau kainuoti. O siaip jei baterija nelaiko ilgiau kaip 5 d. su tokiu neprasideciau.
geriausias pagal kaina nokia 5110,jis pigus ir neblogas
nokia 3310, niekas nepaneigs, turi puse Lietuvos
ka nors normalaus galit patart ar ne ir dar kiek turejau ericsonu ir sonyericsonu tiek visi gedo.Nezinau gal taip jau man vis sekasi bet erkiu nenoriu
nors man dabar labai istrigo siemens sl45i ir nokia 6510 net nezinau ka rinktis