Koks mobilka kam tinka?

Koks mobilka kam tinka?

Sveiki kaip manote kokios mobilkos kam tinka?as manau taip

siemensai jaunimui
motorola cia ziurint kokia seip seni dedes nesinesioja ju na daugiau moteriskes megsta jas.
eriksonai saturiems zmonems o tie mazieji tinka ir jaunimui nors brangoki jie.
noskes nuo 8 metu vaikelio iki 80 metu senuko
alcatel-vaikams
trium-vaikams
sony-va cia tai as net pats nezinau man rodos niekam jie netinka

na ir ivarei nokia i placius remus Šypsena nuo 8 iki 80 Šypsena
Nors siaip NOKIA man visada buvo yra ir bus Gerai

Nokiomanas Šypsena

man nokia geriausiasGerai…o sony tel. tinka naujiems rusams Šypsena

Siaip kas liecia simensus tai nelabai tiksliai pasakei.
Simensai - jei kalbi apie kokius C45 ar panasiai - tai jie tikrai juanimui, taciau galima sutikti ir kiek rimtes modelius skirtus ir verslo klasei kad ir S45, cia kaip pvz.
kas liecia alcatel - prie ju paprasciausiai reikia priprast.
Nokia - kalbant apie 6 klase, kuo puikiausias verslo klases pavyzdys.
ericsson - brangesni modeliai skirti tikrai ne jaunimui, kuriam pienas nuo lupu nenudziuvo ir kuris dar nezino kaip isnaudot j osuteikiamas galimybes irt panasiai…

nu ka ir taip toliau …

Nokia yra gerai,bet paskutiniu metu ji pradejo gaminti ne telefonus o zaisliukus kazkokius.Kur dingo pvz 5110 NOKIOS patvarumas ir akumo laikymas.Juk tuos dabartinius beantenius telefonus tis biski sutrenksi ir jau nesk taisyti.Cha cha

tas pats eriksonas gamina atskirus modelius ir jaunimui ir verslininkams. lygiai tas pat su motorola, nokia…

va butent. juk jie orientuojasi i placia visuomenes dali…

as tai uz NOKIA!!! Gerai Man jis tikrai labai malonus mano mazytei ausytei Šypsena Taip

Nokia rules! Cha cha

Siemens geras ir patvarus telefonas kuris kiek zinau maziausiai turi visokiu nesklandumu… Ishskyrus tuos kuriuos ish Bosh nupirko (c30, s40 ir t.t.). Nokia telefonai snobams kurie vis dar galvoja kad jie kruciausi zmogai turintys 3310 ar kazka panashaus… Siemens- tiems rimtiems zmogams kuriems Nokia atsibodo ir kurie kazka daugiau mato nei vien tik reklama ish senu laiku…LiežuvisLiežuvisLiežuvis

This is my opinion…Restecpa…Cha chaCha chaCha cha

na del patvarumo nieko nesakysiu bet akumo laikymas (budejimo laikas)tikrai nesuprastejo pradedant nuo 6210 baigiant 8310 ar 6510Kietas

Yra NOKIA ir yra visi kiti…Gerai NOKIA geriausia

na matai nokijose daba belaides antenos jose yra keramikiniu detaliu kurios dusta

tikrai tau pritariu Gerai Gerai Gerai

NeNeNe

nu cia tai juokingai skamba… Telefonu firmos niekada nebuvo, nera ir nebus skirstomi pagal amziu ar lyti… Durna firma butu ta kuri gamintu telefonus vienai lyciai, amziaus limitui ar vienodus interesus turintiems zmonems. Tam firmos kuria klases, ir i jas skirsto savo telefonus, taigi:
pradedm nuo nokijos:
Pirmas telefono skaitmuo - jo klase
3 - Telefonai jaunimui… ( 3210 , 3310 ) nepasizymintis patvarumu, bet gundantys funkcionalumu ir grazumu… Pvz 3210 - pirmasis telefonas i kuri galejai parsisiust melodija, Pirmasis kurio laisvai keiciamas visas korpusas…
5 - Telefonai tiek jaunimui tiek senimui norintiems ishsikirti, laisvo budo zmonems. 5110 - pirmasis telefonas i kuri galejai parsisiusti logotipa, pasikeisti face’a i kita spalva. Kai jis atsirado tokie navarotai buvo laikomi prestiziniais, ishsiskirianciais. 5210 - patvarus telefonas nebijantis smugiu, taip pat ir jaunimui ir senimui, tik va 5510 labiau jaunimui nes ten MP3 imontuotas…
6 - Telefonai verslo klases (6110 6210 6310) Svarbu ne ishvaizda o galimybemis, bet ne betkokiomis o reikalingiausiomis, patvarus, pasizhymi talpumu, jokiu papildomu blizguciu… Viskas ko reikia verslo klases zmonems
7 - Telefonai su naujomis galimybemis. 7110 - pirmasis kuriame ishvydome WAP. 7210 - Pirmasis spalvotas Nokia teleonas bei pirmasis palaikantis Polifonines melodijas. 7650 - Pirmasis telefonas su foto kamera. Tokia perversminiu telefonu klase…
8 - Prestizines klases telefonai, pradedant nuo 8210 (kazkada laikytu super prestizhu) baigiant shiu laiku 8910 (titaninis korpusas - prestizho reikalas)
9 - Telefonai - komunikatoriai, zmonems kuriems neuzhtenka vien telefono, reikia kazko daugiau (pvz 9110, 9210)

IR Siemens:
Pirma raide - telefono klase

A - Koncervatyvus telefonai, tiems kuriems nieko nererikia tik pasiskambint ir kurie nezhada kisht pinigu i telefona…
C - (kaip nokijos 3***) Klase jaunimui, daug navarotu, melodiju, zaidimu ir t.t.
M - (kaip nokijos 5***) Ir jaunimui ir senimui, dazniausiai nuo smugiu apsaugoti telefonai, zmonems megstantiems aktyvu gyvenimo buda…
S - (kaip nokijos 6***) Verslo klase, jokiu blizguciu, dominuoja keli, dazniausiai atminty lavinantys zaidimai, Telefonai pasizymi patvarumu, funkcionalumu, nera prideta daug nereikalingu funkciju
SL - (kaip nokijos 7***) Ultra klase, viskas kas geriausia isheja Siemens firmos Pradedant SL 45 ir Baigiant SL55

Čia aishku aš galiu klyst, bet čia tik mano nuomuone…

Mindze gerai sako.

amziaus kategorijoms priskirineti reikia ne firma o konkrecius modelius.

na gal ir taip…

mindze dar pamiesai toki telefa kaip 6250 Šypsena skirta visokiausiems darbininkams .Šypsena

kas del siemens gal ir teisus, tik manau kad juo dar butu galima grupuot daugiau .

kas liecia siemens sl - tai senukas Sl45 jau nebeatitinka realiai naujoviu ir moderniausiu technologiju aparato savybiu. vienas jo isskirtinis bruozas - labai didele (kaip telefonui) diktafono atmintis.

ME45 dar priskirciau verslo klasei (verslininkas po darbo isokes i dzinsus… kazkas panasaus Šypsena)

su derama pagarba…