koks jusu poziuris i buomzaujancius "gatves muzikantus"?
vakar vilniaus g. prisikabino vienas su kepure ir sako:
"Paremkite gatves muzikantus."
Atsakiau prumpai:
"Buomzu neremiu!"
Aisku nepatiko jam labai, bet mano nuomone 17-18 metu sveikas(kojos, rankos sveikos, vaiksto normaliai, kepure nulaiko vadinas nulaikytu ir plyta kokioj statyboj…) vaikinas praso ismaldos istieses kepure Galiu duoti galva nukirsti kad didzioji tu surinktu pinigu dalis vistiek isleidziama perkant alkoholi, rukalus, narkotikus
Ar pritartumet tokiam dalykui kad gatviu muzikantai(kalba eina apie jaunima) potencialus buomzai,veltedziai ir dykaduoniai??
Kazkada maciau laisveje kitoki vaizdeli, tai galeciau tikrai pavadinti gatves muzikantais… 2 siludus virukai(kostiumai, peteliskes ir viskas kaip priklauso), vienas su fleita, o kitas is dusios dainas trauke… kazkas tokiam stiliui i “Baritonu trijo”… cia tai nors malonu klausyt… nieks aplink nelakste su kepurem, fleitos delkas buvo padetas ir kas norejo tas galejo imest $$
normalus muzikantai gerai.o supistus banglus prapistu balsu dainuojancius reikia dauzyti!
Tie kurie gatvese groja ir graziai groja, ko gi neparemus negaila gi tu centuku imesti , o jei ikiriai praso tai…
, nori pinigu gali uzsidirbti
Visiskai sutinku. Tai tikrai ismalda! Pora karteliu teko klausytis malonia ausiai muzika. Kitkas slamstas.
as pazinojau zmogu kuris dainuodavo gatveje (cia is tu jaunuju tarpo) ir galiu tau patvirtinti kad ne didzioji dalis, o visi pinigai isleidziami alkocholiui ir rukalams… todel pati tokiu musikantu neremiu
beja pazystu ir as viena vaikinuka, istojo studijuoti i vln, mokejo neblogai groti, tai susiderino su vienos kavines savininkais ir dabar keleta kartu per savaite padirbejes vakarais sau duona uzsidirba… ypac dabar vasaros sezonu manau nevienas kavines ar baro savinikas priimtu pagrot bent siektiek normaliau mokancius tai daryti…
Praeita savaite 5 nudejau
Zudysiu ir toliau
hm… neblogas pragyvenimo saltinis
seip nzn…man tai jie nemaiso visai patinka…
yra kur baltus centus det
Man jie nemaiso juk neprisoka ir nerekia: “Atiduok pinigine!”, nori duodi tu centu, nori ne. Nors issimciu vis delto yra: nepatinka, kai rodos pirmakart isvis muzikos instrumenta i rankes paemes, o dar negana to, vaiksto su kepure ir praso paremti
toks per didelis naglumas
sheip dajnuoja ne vien banglaj. beje, kuo tau bangaj neitinka? to kad ish kns esi ar sheip del ko? =)
koncertuotu kokia dzordana gatvej tikrai neremciau nors ir taip nieko neremiu
tie padareliai tai knisa negywai… prilimpa kaip lapas prie siknos… paremkit, po to dar derisi… nors centuka, simboliskai… eina nx kai weikia
mane tai dar jie uzknisa kai as einu su ausinuku ir pribege man ty kazka burbuliuoja tipo paremkit… blin nei as girdziu ka jie sneka, nei ka groja. tik i akis lenda i tiek
ble tie banglai visi narkamanai. ir sodina ant adatu nepilnamecius ir paneles. grazios paneles ir jau badosi arba iesko paneliu is turtingu seimu. sodina ant adatos ir stai jiems naujas sponsoris. panaj 15metu, tevukai duoda jai kisenpinigu, ir ji perka hera ar shirka. ir badosi. kai pagauna kaifa, po to ja ratuku is eiles visi papisa
tuos, kurie su kepurem i akis lenda tai saudyt reikia, as bl litus uzsidirbu, jiems bl uz nieka atiduok. ir dar taip naglai lenda. reketas cia bl. nedaviau nei ct ir neduosiu
senas prikolas nieko naujo
kaip po ir prie banglu esu, taip kad galiu patikint, kad nesibadau =)
cia ne prikolas, remiga. cia as perspeju paneles