Koks jums jausmas per kaledas buna?

Koks jums jausmas per kaledas buna?

As per jas labai dziaugiuosi. Atsikeli ryta vesu. Issiriti is silto guolio ir iskarto po egle paziuri-ogi ten nieko…

Toliau prateskit patys…Šypsena

Man dazniausiai buna persivalgymo jausmas Juokiasi

Kaip po aborto Cha cha

vėl šlamšto pripirko…

Dazniausiai geras,megstu Kaledas.

***** nera sniego
Žliumbia

Nu del to tai ir man netinka.

bus dar to sniego (tikekimesNekaltas)! Nezliumbk pirma laiko…Cha cha

liudna kartai buna, bet dazniausiai tai sventine nuotaika… Laimingas

Man Kaledos yra didziausia metu svente!Taip Patinka tas susikaupimas pries jas, dovanu ieskojimas, o Kaledu ryta ju "suradimas" po egluteMirkt, baldeju nuo blizgancio sniego Kuciu nakti… Apima kazkoks keistas jausmas, kurio negaliu apsakyti zodziais!Girtas
Be to, man tai dviguba svente, nes per Kaledas dar ir mano gimtadienis!TūsasCha cha

shalta buna ir neidomu. Nekaltas

Man tai patinka kaledos, bet siemet bus *****, nujauciu,toli nuo namu… su briedziai kovosiu, ir naujakas tokis bus… Liūdnas Liūdnas Žliumbia Žliumbia

Aha, apima kazkos tai pakyletas jausmas, atrodo viskas, net ir banaliausios lemputes ant eglutes yra grazu Šypsena

nu,ash tai ishvis LABAI megstu sventes Laimingas nu kas ju nemegsta? Taip tai va,kaip visada laukiu kaledu senio su dovanomis,puoshiu eglute,nu koroce ruoshiuosi sventem ir jausmas labai labai toks "pukotas" Juokiasi t.y. labai finas Taip

o man patinka kaledos!! labai fajna diena!! Nekaltas
ir dovanu gauni ir sejp jausmas Gerai

aisku.

Jaciuosi nepaprastai rami Šypsena svajinga Flirtas gera Laimingas nuosirdi Drovus mylinti Bučkis uzjauciantiAngelas

Uzjausk mane,Cha cha

Per Kaledas buna salta ,bet juk smagu buna pasimetyti su draugais sniego gniuzdemis aisku jei sniego yra.Jei jo nera buna liudnaLiūdnas.