koks jums futbolininkas patinka labiausiai?

koks jums futbolininkas patinka labiausiai?

koks jums futbolininkas patinka labiausiai?TelefonasTelefonas

Ronaldo!!!

beckhamas

figo

hmmm…
vartininkas - O.Kanas - uz patikimuma
gynejas - R.Carlos - uz "atakuojanti" gyneja Šypsena
saugas - Bechamas - uz pasus
puolejas - Ronaldo - uz tachnika ir bankes

Juokiasiuz koki dar patitkimuma??Juokiasi

na aisq zaidziant priesh Lietuva net jis nepatikimas Cha cha

na kazkada berods Rio buvo sukures tema apie taj,ant kurios buvo padaryta skrajduole:vtad susirask archyve ta tema ir ten surasi daugumos sitam forume besilankanciu zmoniu megstamiausius zajdejus,netik futbolininkus,bet ir seaip kitu sporto sakuNekaltastad…

JuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiGeraiGeraiGeraiGeraiGeraigerai tu cia pavarei Cha cha

Filippo Inzaghi one and the only, iš dabar nebežaidžiančių nėra lygių Marco Van Basten’ui.

Hm, koks sunkus klausimas …

Nors ir archyvinė tema, bet vistiek pasisakysiu gal …

Anksčiau turėdavau žaidėjus, kuriuos tiesiog dievindavau, ir viskas būdavo paprasčiau. T.p. ir tuos, kurių nekęsdavau – nes jie nugalėdavo mėgstamą komandą … Didžiausias dievas buvo Marco van Basten, na ir po to visi kiti. Overmars vienu metu buvo juodai užvaldęs, nuo tada žiauriai patinka komandos su greitais winger’iais (kad ir danai, kai taip lošia). Buvo dar "Rivaldo periodas", netgi "Barsos" maikę su juo turiu. Šypsena

Nekenčiamiausias buvo Klinsmann’as. Apakęs Uuuu, tie doičai pastoviai kišdavo pagalius į ratus olandams, ir šiaip kas gi gali juos mėgti ???!!!

O dabar taip viskas aiškiai ir nesusidėsto …

Šiuo metu, sakyčiau, mėgstamiausias gal Robert Pires … Tikras kūrybingas saugas, ir paskaičius jo knygą "Le footballeur", labai geras įspūdis susidaro. (Ir ne tik knyga, kuri bet kuriuo atveju gali būti propaganda Šypsena – ir iš kitų šaltinių vertinant jis man teigiamas. Čia net nešnekant apie žaidimą.)

T.p. visuomet ne pro šalį:

• Fernando Hierro (ilgametis kapitonas, solidumas ir patikimumas, rimtas vyras),
  • Cafu (iš brazilų bene labiausiai praeina, irgi rimtas bičas),
  • Luis Enrique (nu kas mėgsta Barsą, negali jo nedievinti lengvai, komandos įkvėpėjas),
  • Paolo Maldini (mėgstamiausias gynėjas, šeimos tradicijų tęsėjas),
  • Christian Vieri (bekompromisinis kovotojas, visada kovoja negriūdamas skirtingai nuo daugelio italų, norint nugriauti reikėtų kirviu per kojas turbūt pertraukt),
  • Raul (teisingas puolėjas, nors ir daugelyje media biški išpūstas kaip auksinis berniukas, bet pats jis man patinka … džiaugiausi kai jam sekėsi prieš Man United),
  • Freddie Ljungberg (bėgikas ir kovotojas, o šiaip tai dar kažkas yra … turbūt raudoni plaukai patinka),
  • Thierry Henry (gerai žaidžia, che che, taip paprasta),
  • Roberto Carlos (turi kažkokią aurą, biški netašytas toksai bachūras, bet teisingas),
  • Dennis Bergkamp (Tik dėl žaidimo ir tų momentų, kuriuos jis sukuria - nors nedažnai, bet jie būna dieviški. Jeigu kas pamenat jo įvartį Argentinai už Olandiją 1998 m., na o visų šedevrų šedevras, gražiausias mano kada nors matytas įvartis – jo įvartis į Newcastle vartus svečiuose, praeitam 2001-2002 m. sezone; kas nematė – privalo pamatyti. Nors šiaip tai jis kartais šiek tiek padliakiškas, kas liečia elgesį kad ir aikštėj …)
  • Gianluigi Buffon (kad vartininkas puikus, tai čia nėr klausimo, bet ir šiaip jis man yra … kažkoks toks tikras itališkai vartininkiškas, nežinau net kaip pasakyti … žodžiu, labai teisingas bičas).

Nekenčiamų kaip ir neliko, nors apie daugelį nuomonė neigiama … Kai toks Roy Keane kažką sąmoningai bando traumuoti, jis yra FRIGGING LOUSY TOSSER, ir ne kitaip. Figo – jo žaidimai su Barsos fanais, prieš išeinant į Realą, negeras paliko nuosėdas. Anelka – pasikėlęs grybas, Wenger’as bachūrą ištraukė į dienos šviesą, padėjo jam tapti žvaigdžde, bet Realo pinigai ir agentu įsidarbinęs broliukas susuko galvelę ir beliko iš jo amžinai nepatenkintas konfliktuojantis lūzeris …

A, vos dar nepamiršau vieno – taigi Francesco Totti! Ne tai kad nemėgčiau, bet visgi jausmelis nelabai geras … Šypsena

Aišku, mėgstamiausias nėra lygu geriausiam. Turi kažkas imponuoti pas žaidėją, daugiau negu pats žaidimas … Zidane, pvz., man kažkaip ne prie dūšios, nors ir genialiai lošia … Kaip ir Ronaldo, netgi geriausiais savo laikais … O vat Roberto Carlos, nepaisant visų minusų, patinka. O Kahn’as man – ne, nepraeina …

O mėgiamiausias visų laikų – Johan Cruijff (Cruyff po angielsku). Netgi dabar man Dievas. Šypsena

dichlo

Myliu Cha cha

Bodo Illgner, Klaus Augenthaler, Guido Buchvald, Stefan Reuter, Jurgen Kohler, Andreas Brehme, Pjer Littbarski, Olaf Thon, Kalle Riedle, Lothar Matthaeus, Jurgen Klinsmann, Rudolf Voeller - auksine komanda! Myliu

ir zinoma, Frantzas B. Mirkt

Juokauju gi aš Šypsena

Nors vokiečiai vistiek lieka vieni iš mano "priešų", kuriuos reikia, kad kas nors nugalėtų. Šypsena Negalima jiems leisti nieko iškovoti! Šypsena

dichlo

1.Beckham
2.Figo
3.Zidan
kazkaip gavos kad visi saugai Kietas

Geriausias ka esu mates - DIEGO MARADONA. Ir man nelabai rupejo, kad jis arogantiskas ir t.t., bet kaip dieviskai zaide Apakęs Kaip 1990m. pasake rusu komentatorius, atrodo Maslacenka: odnoj levoj mozet pereigrat vse sbornyje, takze i brazilskuju.
Dar puikiai lose Johan Cruyff, bet mazai ji pamenu in action, per mazas buvau. Uztat gerai atsimenu van Basten, nuostabu Matthaus pasirodyma WC-90. Aisku ir daugiau galima atsiminti.
Is dabartiniu tai be konkurencijos geriausias yra Zidane, nors ir nesu jo gerbejas, bet tenka pripazinti. O kas patinka Nekaltas Nemazai tokiu yra: Ballack, Sheva, van Nistelrooy, Saviola, Overmars, Giggs ir t.t. ir aisku Bergkamp Cha cha Praktiskai kiekvienoje geroje komandoje tokiu galima rasti.

Kaip sakiau man ronaldo

…M.Ballakas FlirtasMirkt

as esu tik apie ji girdejas kad jis vienas geriausiu buvusiu futbolininku ,noreciau pamatyti bent vienas varzybas kaip jis losia(jei neklystu jis olandu kilmes)