Koks geriausias zhaidimas ir daugiausia jus nuvyles zhaidimas???+american conquest
Nominacijos RPG,Rally ,FPS,Strategy…Ir kaip jums american conquest???
american conquest
American Conquest nzn, nezhaidziau. O labiausiai nuvyles zaidimas mane bent jau yra NFS Hot Pursuit2 - nuobodus labai ir viska perejau, bet nieko nedave (du sidabro medaliai buvo). Labiausiai megiami geimai: 1. FIFA 2003, 2. NBA 2003 LIVE, 3. RalliSportChallenge, 4. Moto GP 2003, 5. GTA III Vice City, 6. HeroesIV, 7. Frogger Beyond, 8. Warcraft III (Visa ishejau, patiko pabaigos filmukas ypac), 9. C & C Generals (grafika nebloga, bet zhaidimas kiek monotonishkas), 10. Return To Castle Wolfenstein (paskutinio boso nenugaliu((( ). Eilishkumas nera tixlus, bet siuos daugiausia geiminu
)))
geriausi
1.fifa 2003
nba 2003
nhl 2003
james bons night fire]
gta 3
gta :vc
nuvyles:
mafia
igi2
Geriausi:
Gta3
Gtavc
Mafia
Project IGI
Nuvyle:
Igi II
NFS hot pursuit II
Rainbow Six:Covert Ops
Idomiausi:
Silent Hill 2
Will Rock
Rezident Evil visos dalys
Splinter Cell
Black Oasis
Need For Speed 3,4
Counter - Strike
Metal Gear Solid
Nuvyle:
IGI 2: Covert Strike
Enter the Matrix
No One Lives Forever 2
Command & Conquer: Generals
Rainbow Six 3: Raven Shield
Age of Empires II: Age of Kings + The Conquerors
[dF]
idomus zaidimai tai nzn "cs" gal
o nuvyle tai vienas ish naujausiu CMR3, tikrai nesitikejau kad bus taip liewai
Grand Turismo 3 turbut vinas is ilgiausiai zaidziamu man zaidimu, ir tikrai neatsibosta. Visi kiti per 2 dienas pereinami, tiesiog neverti.
o kuo jis toks ipatingas?
jis labai labai ilgas idomus tuo kad gali mashinas tuning’uot, labai grazhi grafika… tik va vienas minusas tik ant PS2
Man yra du geriausi zhaidimai kuriuos ash zaidziu (jei laiko atsiranda) pastoviai tai - GTA VC arba Counter-Strike
O nuvyle mane labiausiai Street Legal typo chia dragas
kox chia dragas…
bent jau man nera geriau strategijos
Kuo jau taip nuvyle tas igi2MAn tai visai patiko tik paskutine misija lieva