Koks energijos šaltinis geriausia for DIGITALCAM?
KUO vieni uz kitus geresni?
KAS KIEK laiko reikia keisti (pirkti naujus - baterijas ir akumuliatorius)?
KAS ir KIEK valandu ar dienu islaiko?
KAS gero ir blogo vienu ar kitu atveju?
P.S. butu labai gerai isgirsti nuomone tu kurie turi fotikus (aisku ir tu kurie neturi) su kazkokiais tai energijos saltiniais. Ir ar jus patenkinti ju panaudojimo galimybemis, tarnavimo laiku, "liutukais" isleidziamais tam energijos saltiniui ir pan.
Gal verciau paskaityt cia pilna panasiu temu buvo. O siaip skaitmeninis fotikas - jau netokia ir retenybe siuolaikiniame pasaulyje, vos ne kiekvienas pyplys turi
Butu labiau padeje jei tu butum parases tas panasias temas ar koki tai adresiuka, nes naudojantios paieška panašaus pavadinimo temos neradau. O ga tu siulai ziureti visas temas kuriose pavartotas zodis "skaitmenine" arba "foto", kuriu pagrindine tema tikrai nera baterijos arba akumuliatoriai ir kuriose GAL is 100 atsakymu bus kokiuse 5 paminetas vienas is tu zodziu .
manau tai yra labai gera tema, galinti padeti visiems norintiems pirkti fotika (juolab nereiketu tada klausinet apie kiekvieno atskirai apie kiekviena fotoaparata ar jo baterijas baterijas). Butu viskas issiaiskinta vienoje temoje ir daugiau apie fotiku energijos saltiniu galima butu nebekalbet o tik nurodyti nuoroda. Si tema bent jau pakankamai detali ir galetu buti labai gerai ir smulkiai isnagrineta, netaip kaip pvz.: "Ka zinote apie digicam?" ar "koki fotika issirinkti iki 5000 Lt?", kurios yra apie viska ir tuo paciu apie nieka.
P.S. O GAL tu cia atsakei man tam kad tau deimanciuku skaicius augtu? O gal tu apie digicam energijos šaltinius suprantat tiek kiek as. Jei zinociau apie tai daug neklausciau neklausineciau, o papasakociau jums.
O gal su mano mintimis nesutinki?
Apie ka, apie kokius cia deimanciukus kalbi?
Tikrai nesu is tu. O siaip apie kraunamas baterijas, pats neperseniausiai domejaus, nes nusipirkau gera skait.fotika.
As nusipirkau Energizer 2100mAh akumuliatorius ir to pacio gamintojo pakroveja. Man visa tai kainavo 100lt (4vnt.AA akumai ir pakrovejas)
Eik i e.zio nurodyta puslapi - daug ka rasi ir suzinosi
As nusipirkau GP PowerBank,komplektas su 4 2000 akumuliatoriais,pakrauna per 70min,uztenka apie 220 foto su bliciu
Va dabar jau kazkas i ta puse . Ir man truputi padejai ir manau kitiems. ACIU.
Jei dar kiti prisidetu butu kitas dalykas.
dviveidis rašė:
As nusipirkau GP PowerBank,komplektas su 4 2000 akumuliatoriais,pakrauna per 70min,uztenka apie 220 foto su bliciu
Kas tas GP Power bank yra?
Kam (kokiam modeliui) jis tinka?
Kiek kainajo?
Kur pirkai?
kiek ne komplektas kainuoja?
turiu GP akumuliatorius 1600 mAh ir laiko tikrai daug ilgiau nei visokios Alkaline batarkes, daug ilgiau akumuliatorius pirk ir ziurek kad butu mAh daug, o ne koki 600, nes nieko gero is to nebus, tuik kraut ir tespesi
yra dar ilgiau laikanciu 1800 ir net 2000 mates, bet tai jauciu dar ne viskas ka esu mates. Xebra kalba kad Basf akumai buvo labai geri, nzn, nusipoirkau Energizer, neilgai laiko, o vat GP laiko ilgai
zojux rašė:
dviveidis rašė:
Kas tas GP Power bank yra? > yra labai saunus dalykas http://www.google.lt
Kam (kokiam modeliui) jis tinka? > AA ir ko gero AAA akumam > http://www.google.lt
Kiek kainajo? > www. google.lt
Kur pirkai? > http://www.lemona.lt yra
kiek ne komplektas kainuoja? > ???
Pats turiu GP Power Bank ir 1800mAh akumus… esu labai patenkintas - laiko labai gerai. (200-300 nuotrauku, jei taip ivairiai - ir su blicu ir be, fotikas pentax optio 33)