koks buvo…
kaip BMW vaziuoja?
kol kas be problemu jau 3kkm isukau
kai turejau keule neturejau problemu, tik draugelis kai nupirko tai siemet siurbli keite lyg auksto spaudimo, visos ligos, geros masinos kelintu pas tave?
2001 12men ,teoriskai nieko nekeicia,kad 12men,bet faktiskai 02m
good faceliftas girdejau sklendziu ieskojai…
moralinis pasitenkimas
na gal ir moralinis,bet faktas,kad vienas automobilis 2001.01men jau vazinejo,o kitas 2001.12men dar salone stovejo,skirtumas metai laiko. tiesa,pagamintas 11men,parduotas 12.03d aga ieskojau,bet neradau tik tiek gera darba atlikau,kad prasiploviau patukusi kolika
svrabiausiai masina butu gera, metai nera labai svarbu, kuo naujesne tuo mieliau sirdziai nors man didelio skyrtumo nera… o jei masina paciam patynka vadinasi geras pirkinys
esu sakes,kai jungiau prie kompo ir butu pasake,kad suktas ,tai buciau pardaves,nekenciu kai kazkoks sliurkis zagino mano daigtus,bet pasirodo neliesta rida.
a kiek beges? raktus tikrinai?
tikrino viska,draugas klp bmw atsovybeje dirba,beges kai pirkau 198kkm,yra visos knygos,remonto saskaitos ir tt. istorija rode,kad pagal viska ,tai keista turbina klaidu neismete,o kaip bus toliau ziuresim.
nu tai ir viskas ok tada
kas blia ok…o kur sklendes nx?
nx tos kslendes jei tiap vaziuoja
su sklendem galejo ir nebevaziuot
tai dziaukis kad nera
koks skirtumas,buciau ar taip ar taip jau be ju,bet jei nebuvo,tai dar geriau
bl bet as taip ir nesupratau chulis tas sklendes ten dejo jei is ju jokio tolko…
kiek girdejau,tai is euro3 pasidaro euro4,bet cia tiks skaiciau,negaliu garantuoti 100%