Koks buvo jusu pirmas operatorius
KOKS BUVO JUSU PIRMASIS RYSIO OPERATORIUS BITE GSM,OMNITEL AR TELE 2.IR AR TAI BUVO ABONENTAS AR PAPILDYMO PASLAUGA, JEI PAPILDYMO TAI KAIP JI VADINOSI…
Kai tik atsirado iskart nusipirkau EXTRA. Atsimenu kad tada minute dar kainavo 3.50 LT
prieš pusntrų metų tapau omnitel abonentu, dar ir dabar juo esu, tačiau kadangi omnitel nesirūpina "senais" klientais, tenka naudotis ir extra SMS paslauga…
Pirmas mano operatorius buvo Omnitel,o planas buvo valdininko.
Omknis planas Riteris oj nepigiai minute kainavo…
BEJE MANO BUVO BITE GSM
LABAS
pats pirmas operatorius buvo Bite GSM Labas komplektukas
l-a-b-a-s komplektelis is Bites
bite gsm pries ~2m.
Mano pirmas operatorius buvo Omnitel EXTRA.Tevai visi Omnitel abonentai,tai tete patare naudotis Omniteliu.Beje,as naudojuosi Omnitel Extra nuo pirmos klases,o dabar as esu penktoj.O pirmas mobilekas mano buvo NOKIA 1611,pirmoj klasej.Antroj, trecioj ir ketvirtoj NOKIA 5110,o dabar,penktoj klasej,SIEMENS C45.Aciu uz,kad perskaitet(o gal ir ne )
dar ir dabar su sypsena prisimenu ta puikuji TELE2
tai buvo pries 2metus - budavo smagu: norint issiusti sms reikedavo mojuot telefonu ir gaudyt rysi. o vykstant pokalbiui inirtingai vaiksciot
omnitel, beveik tada kai jis atsirado, 8 698 ***** numeris dar buvo…
tele2 kai dar sms buvo nemokami
Tik kartais reikedavo truputi prakaito pralieti, kol normaliai ishsisiusdavo
Po to nusipirkau “labas”…o dabar omnitelio plana turiu
vos pries 2metus keiciau is T2 i Omnitel ir pasemiau "sena" 698 ***** numeri
Pirmasis T2 X-GSM,dabar naudojuos Bites LABAS ir T2 rysiu
Pas mane tai Omnitel Extra buvo dar telefonus digas kaip bonusa dave
Nu blyn kad ir geda sakyt bet mano pirmasis mobilus zingsnis buvo Omnitelio EXTRA tada jo teko ligi 2.9lt uz minute klot…bet dabar turiu BITE ir kazin ar kada keisiu nors seip esu turejes ir abonimenta omnio ir labas ir pildyk ir tele2.mobile nu tai tiek…
BITE “LABAS”