Koks buvo jusu pirmas operatorius

Koks buvo jusu pirmas operatorius

Labas Labas Labas KOKS BUVO JUSU PIRMASIS RYSIO OPERATORIUS BITE GSM,OMNITEL AR TELE 2.IR AR TAI BUVO ABONENTAS AR PAPILDYMO PASLAUGA, JEI PAPILDYMO TAI KAIP JI VADINOSI…Labas Labas Labas

Kai tik atsirado iskart nusipirkau EXTRA. Atsimenu kad tada minute dar kainavo 3.50 LT Cha cha

prieš pusntrų metų tapau omnitel abonentu, dar ir dabar juo esu, tačiau kadangi omnitel nesirūpina "senais" klientais, tenka naudotis ir extra SMS paslauga… Labas

Pirmas mano operatorius buvo Omnitel,o planas buvo valdininko.

Omknis planas Riteris oj nepigiai minute kainavo…

Kiaulė Ignoruoju
Labas Labas

BEJE MANO BUVO BITE GSM Gerai Gerai LABAS

pats pirmas operatorius buvo Bite GSM Labas komplektukasŠypsena

l-a-b-a-s komplektelis is Bites!!!!!!

bite gsm pries ~2m.

Mano pirmas operatorius buvo Omnitel EXTRA.Tevai visi Omnitel abonentai,tai tete patare naudotis Omniteliu.Beje,as naudojuosi Omnitel Extra nuo pirmos klases,o dabar as esu penktoj.O pirmas mobilekas mano buvo NOKIA 1611,pirmoj klasej.Antroj, trecioj ir ketvirtoj NOKIA 5110,o dabar,penktoj klasej,SIEMENS C45.Aciu uz,kad perskaitet(o gal ir ne Šypsena )

dar ir dabar su sypsena prisimenu ta puikujiApkabinimas TELE2Šypsena tai buvo pries 2metus - budavo smagu: norint issiusti sms reikedavo mojuot telefonu ir gaudyt rysi. o vykstant pokalbiui inirtingai vaiksciotŠypsena

omnitel, beveik tada kai jis atsirado, 8 698 ***** numeris dar buvo…

tele2 Baisu kai dar sms buvo nemokami Niam niam Tik kartais reikedavo truputi prakaito pralieti, kol normaliai ishsisiusdavo Nekaltas Po to nusipirkau “labas”…o dabar omnitelio plana turiu Nekaltas

vos pries 2metus keiciau is T2 i Omnitel ir pasemiau "sena" 698 ***** numeriŠypsenaNekaltasŠypsena

Pirmasis T2 X-GSM,dabar naudojuos Bites LABAS ir T2 rysiuŠypsena

Pas mane tai Omnitel Extra buvo dar telefonus digas kaip bonusa daveŠypsena

Nu blyn kad ir geda sakyt bet mano pirmasis mobilus zingsnis buvo Omnitelio EXTRA tada jo teko ligi 2.9lt uz minute klot…bet dabar turiu BITE ir kazin ar kada keisiu nors seip esu turejes ir abonimenta omnio ir labas ir pildyk ir tele2.mobile nu tai tiek…

BITE “LABAS” Šypsena