Koks automibilis labiausiai tinka merginai?

Koks automibilis labiausiai tinka merginai?

Anksčiau, kai buvau maža ir kvaila, rinkdavausi gražiausią mašiną iš visų matytų gatvėje ir tada svajodavau tokią turėti, kai užaugsiu. Paskui, kai tapau šiek tiek protingesnė, pradėjau žiūrėti į mašinų funcionalumą. O dabar, kai jau būtų pats laikas turėti savo mašiną, nežinau, kurią rinktis, pagal ką rinktis. Dabar jų tiek daug ir visos vienodos. O kai kokį KMŽ pažiūri, tai dar ir visos prastos. Jūsų nuomone, kokia mašina tiktų merginai?

keik turi litu?

nedidele, mazo galingumo, pigios eksplotacijos. jeigu bapkiu nedaug, tai pats tas koks Honda Civic arba VW Golf 2, 3.

dviratis Juokiasi

Golf 3. Bmw 3 (kregzde). Honda Civic ir t.t.

merginoms masinu nereikia Taip Cha cha

Man moteris labai graziai atrodo su BMW,ir Omega.

• jei jos gerai vairuoja Nekaltas o jei kaip daugelis moteru… tada tinka bet kokia Nekaltas

Padriftinti !!!

pala pala, sakai su omega ??? kazkaip neteko matyt bet isivaizduoju kaip pvz “maximos” aikstelej panele su Omega (tokiu matmenu masinele ne panelei, + dar galiorka varoma, nu i nx Nekaltas) svartuojasi vaziuodama atbulu ir brezdama tiesias ryskias linijas ant kitu auto kebulu Cha chamano nuomone tai cviekas panai pats tas Mirkt

jei vaziuoti ir valdyti technika sekasi sunkiai, taip pat jauciasi panos leta reakcija tai tada tik hammer’is arba paspirtukas. Priklauso ar zudysi ra saugi busi Šypsena

tavo sitai minciai pratesti , tai geriausia auto troleibusas, arba autikas Nekaltas

Kodėl Golf 2 ir 3, o ne 5? Be to, žiūrėkime į ateitį - į mažų gabaritų mašiniuką mano trys vaikai netilps Juokiasi Juokauju. Mažas bezdaliukas, ko gero, tas variantas, kurio tikrai nesirinkčiau. Bet laivai irgi nepatinka. Dabar žiūriu, kas antra vairuoja Mazda 323F, aišku, tos jūros žalumo, ar kaip ten vadinasi, spalvos. Bet man jos šlykščios (ne vien spalva, kuri dar pusė velnio), be to, nusibodę. Norėčiau ko nors nors kiek išskirtinio. Bent jau kėbulo spalva ar kokia kitokia smulkme. Bet pirma reikia išsirinkti modelį. Vairuoti pažadu puikiai Laimingas

Dviratis - jėga Taip Bet ne žiemą Mirkt

pirk mazda mx3 Cha cha

mano 1+ svajoniu masina Honda CRV Apakęs

laba masina turi but tokia kur nera vairo stiprintuvo kad pasimankstintu musu merginos. Cha chaantra nebrangi ir nedidele, nes jus jas labai greit sudauzote ir ryskios spalvos ar kaip nors pazymeta kad zn kas ja vairuoja

pardouciau tau sava vectreki

nepiek jokios masinos !!! o nusipirk vaira ir galesi vairuot kur noresi nereikes nei kuro nei remento Cha cha