Kokius zhurnalus tureetoo skaityti 14 metoo paaugliai???
Dazhnai pagalvoju kaa skaityti? Priesh keletaa metoo skaichiau zhurnalaa "flintas", bet ash gi jau per daug suaugees! Skaitau laikrashchius, bet vis del to noretoosi kazhko ishskirtinio, ilgalaikio. Taigi kaa skaityti
Tau dar tik "Donalda" skaityt
Skaityk “Naujoji komunikacija” ir “Kompiuterija”
Zurnalas Flintas Kaip tik keturiolikmeciams
Juokas juokais, bet reikia susimastyti! NK ir kompiuterija ne mano skonio, EXE per daug zhaidimoo aprashymoo, hacker yra shio metu tinkamiausias zhurnalas (mano manymu) - nors galeetoo booti keletas populeriausioo zhaidymoo (ar naujausioo) aprashymas! O kaa joos skaitot?
skaitEEk donalda ir kiti labai fainas zOOrnaliukas
And why Perdauk sudėtingai aprašyta
?
[quote]O kaa joos skaitot?
[/quote]
Na man ne 14, bet ta ir skaitom
"Donaldas ir kiti" neteikia jokioo zhinio (skaitydavau ankshchiau, iidomu bet… atsibode tie komiksai). Gal ash pats nezhinau ko noriu? Gal… Vis deel to pasiliksiu prie "Hacker" (kol nesurasiu ko nors geresnio).
ok man tai kas
O kodel Donaldas ir kiti tau nepatinka?Juk dazniausiai ir skaitom del malonumo O komiksai labai linksmas skaitaliukas
taigi ne metuose esme kas is to kad zmogus 18m tipo jau suauges bet be smegenu as pazistu tokiu protingu maziu ir tokiu durnu dideliu skaityk kas patinka
o vadovelyje kas parasyta, ar viska skaitai?
zurnala GENYS !!!
o koks gi skirtumas?.. nepatinka tas donaldas, tai ir neskaityk. Patinka hacker, skaityk. Juk turbut jeigu butu negalima, ir patiktu visvien skaitytum… taip kad pagal forumieciu skoni skaitalo neishsirinksi…
Teisingai… Bet ar yra kokioo zhurnaloo kuriuose bootoo parashyta viskas kas man patinka? "Tokii zhurnalaa surasti tikrai sunku"
O tai gal tu parasyk kas tau patinka O tada jau gal ka padesim
Mano svajonioo zhurnalas Truputelis apie kompiuteriu naujoves (programos, ivairoos pasaulinei kompiteriniai iivykiai), keletas kompiterinioo zhaidimoo (populeriausioo ir naujausioo) aprashymas, nulauzhimai, hakerevimai, cardinimai, telefonoo aprashymai, prikolai su telefonais…