Kokius yprocius turi jusu suo?
mego ziuret pro langa…
tokiu atveju labiausiai tinka spardymas…
pirmai pagalvok ar galima suni viena i lauka leisti…
paskui atsakyk , kuo antsnukis turetu padeti nuo knisimosi po siuksles…?
Atsirado nesenei pas mano suni iprotis, jeigu isleidi viena i lauka, tai rasi ji siukslyne. Nei antsnukis, nei lupimas nepadeda.
tai dar manau bezdejima pamirsai pridurti…
mano suo turi iproti esti, miegoti ir tustintis…
kiekviena diena keiciam
bet as dabar jau pripratau eidama miegot suslepiu viska
Tai nejaugi per 5 metus gyvenat be rankluosciu?
kazkaip ydomu pasidare
maniskis tai nuo mazumes,per nakty y savo guoly susitempia virtuvinius ranksluoscius ir visokius kitus gaminius is audiniu
o jei dar ir pakamini ranksluosty kaip turi but uz pakabos,tai buna kad net supleso
ir susitempia viska sau po sonais y guoly
ir taip jau 5ri metai kovojam
Mano suniui labai patinka pagalves
Ir dar vienas blogas iprotis kaip Juliakon sake dazniai apkursta (nu tipo negirdi ka sakai
mano suo tai labai megsta miegoti ir ziovauti…bet taip nepaprastai ziovauja - atrodo kad tuoj zandikaulis plys
Maniškis beveik visada miega ant nugaros, išvertęs kiaushius… neblogai taip žiūrisi…
Mano šunėkai įpratę dienomis miegot ir šeštadienį sekmadienį mes jiems labai maišom
Na, tai pasistenkite pasitaisyti, ir nebetrukdyti jiems
ziovauja idomiai - garsas kaip zmogaus, 1:1
Be to megejas ant zmonos chalato miegoti - jei pamirsti patiesti, tai naktimis atsibudes duoda suprasti, kad be chalatuko nesimiega
turejo toki viena iproti, kai numeti pagali ar kamuoliuka ir prasai atiduoti, tai ne uz ka neatiduoda,nebent jau is jegos pozicijos atimi
Daro kur papuola…zino kad negalima bet vistiek daro…
PS suniui beveik 2 menesiai
Maniske labai moka paprasyti kad ja glostyciau su savo letena kasa mano ranka arba po ranka kisa galva ir baksnoja su nosim(ir taip prisipraso
)
Tai čia tas pats, kas kūdikis su pampersais "žino kad negalima, bet vis tiek daro į kelnes"…
Siūlai ir šeštadieniais sekmadieniais dirbti?