Kokius yprocius turi jusu suo?

Kokius yprocius turi jusu suo?

mego ziuret pro langa…Nekaltas

tokiu atveju labiausiai tinka spardymas… Piktas
pirmai pagalvok ar galima suni viena i lauka leisti… Piktas
paskui atsakyk , kuo antsnukis turetu padeti nuo knisimosi po siuksles…? Nekaltas

Atsirado nesenei pas mano suni iprotis, jeigu isleidi viena i lauka, tai rasi ji siukslyne. Nei antsnukis, nei lupimas nepadeda.

tai dar manau bezdejima pamirsaiBaisu pridurti…

Cha chaJuokiasi

mano suo turi iproti esti, miegoti ir tustintis… Apakęs Žliumbia

kiekviena diena keiciamCha cha
bet as dabar jau pripratauMirkt eidama miegot suslepiu viskaCha cha

Tai nejaugi per 5 metus gyvenat be rankluosciu? ApakęsCha cha

kazkaip ydomu pasidareLaimingas
maniskis tai nuo mazumes,per nakty y savo guoly susitempia virtuvinius ranksluosciusPiktas ir visokius kitus gaminius is audiniuPavargęs
o jei dar ir pakamini ranksluosty kaip turi but uz pakabos,tai buna kad net suplesoKanda
ir susitempia viska sau po sonais y guolyPavargęsKanda
ir taip jau 5ri metai kovojamMirktCha cha

Mano suniui labai patinka pagalves Piktas Cha cha Ir dar vienas blogas iprotis kaip Juliakon sake dazniai apkursta (nu tipo negirdi ka sakai Cha cha Cha cha

mano suo tai labai megsta miegoti ir ziovauti…Šypsenabet taip nepaprastai ziovauja - atrodo kad tuoj zandikaulis plysLaimingas

Maniškis beveik visada miega ant nugaros, išvertęs kiaushius… neblogai taip žiūrisi…Cha cha

Mano šunėkai įpratę dienomis miegot ir šeštadienį sekmadienį mes jiems labai maišom Cha cha

Na, tai pasistenkite pasitaisyti, ir nebetrukdyti jiemsCha chaCha cha

ziovauja idomiai - garsas kaip zmogaus, 1:1 Šypsena
Be to megejas ant zmonos chalato miegoti - jei pamirsti patiesti, tai naktimis atsibudes duoda suprasti, kad be chalatuko nesimiega Cha cha

turejo toki viena iproti, kai numeti pagali ar kamuoliuka ir prasai atiduoti, tai ne uz ka neatiduoda,nebent jau is jegos pozicijos atimi TaipMirkt

Daro kur papuola…zino kad negalima bet vistiek daro…

PS suniui beveik 2 menesiaiŠypsena

Maniske labai moka paprasyti kad ja glostyciau Taipsu savo letena kasa mano ranka arba po ranka kisa galva ir baksnoja su nosim(ir taip prisiprasoApkabinimas)

Tai čia tas pats, kas kūdikis su pampersais "žino kad negalima, bet vis tiek daro į kelnes"…

Siūlai ir šeštadieniais sekmadieniais dirbti? Cha cha