Kokiu zmoniu nekenciate

Kokiu zmoniu nekenciateKanda

Kokiu nekenciate zmoniuKanda
Ar kurie lenda visiems i sikna,kad ka gautuAngelas
Ar Kurie visus dauzo ir vagia kad butu sustriKanda

visu kokius isvardinai ir dar melagiu nekenciu Piktas

IR TOKIŲ IR TOKIŲ BET LABUOSE NEMĖGSTU SAVO BUVUSIOS DRAUGĖS

siaip nepasakyciau, jog si jausma galeciau pavadinti-nekenciu…Laimingasbet siaip is esmes, man nepatinka nei tie, nei tie zmogeliukai…o be to, sios dvi zmoniu savybes yra visiskai skirtingos ir sunkiai sulyginamos…Mirktbet man paciai asmeniskai nepatinka bendrauti ne su vienu is tokiu asmenu…Ne
be to, tiesiog dar pritarsiu TOPiniui, del melagiu…Cha chaPiktas

jeigu lenda ne man i sikna, taij nieko. ir jei ne mane dubasina ir apvogfineja taj irgi nieko Šypsena

o kas yra neapykanta?..Baisu

Nu istikruju tai cia idomiai pas tave

Nekaltas

nu rimtaj tajp ir yra Taip

siaip stengiuosi kuo maziau blogybiu ieskot zmonese, nes taip lengviau ir nereikia sukt sau galvos.

Nemegstu tokiu kurie zemina kitus,
Tokiu kurie isivaizduoja pasaulio bambom,
Tokiu kurie meluoja…
Tokiu kurie vaidmainiauja… Piktas

Nu tikiuTaipGi visko bunaa
Taip

abieju.,

neapykanta?Kanda tokios jausmo niekam nejauchiu Ne
o apie tokius kuriuos apiboodinaj taj galiu pasakyt tik tiek, kad man px ka jie vejkia gyvenime, man jie netrukdo, kol manes neliechia Cha cha

ir tų,ir tų… Ne pirmu atveju tai manau kad žmogus neuti niekam nusileidinėt,turi būt savimi! Drovus o antru manau,kad cia nieko sustro… Ne
Ir dar labai nemegstu melagių ir veidmainių!!! Liūdnas

Labiausiai nemegstu, kai zmogus piknaudziauja kito pasitikejimu ir geranoriskumu Piktas Cia kazkox filosofas yra pasakes, kad bijok ne arsaus priesho o klastingo draugo Kanda

Ir tokiu,ir tokiu!!! Nemegstu pasikelusiu,manancui kad jie pasaulio bamba…Piktas

as vapse nekenciu pasikelusiu zmoniu

hehe, kodel nekenti kad paliko? jai paliko tai jo, nekesk tada zapadlo daryk ;]

nekenciu zmoniu, kurie man padaro kazka LAAABAI blogo… O zmogaus savybes kuriu nemegstu yra zmogaus negerbimas ir saves iskelimas…Liežuvis