Kokiu kvaisalu ir atsipalaidavimo budu esate ismegine?
As esu megejas visko pameginti, kol kas esu ismegines visu rusiu cigaretes, alu, vyna, sidra, degtine… dar esu rukes “kalijano” kuris man labai, labai patiko
o tu susileisk neklausinejes.
Tu debilas paskutinis narkotikai yra tik gaidziams, narkomanu aptapsi, jei to nori susileisk doze bl, ratu isimesk, zoles ir kitos *pimp…*nios pavaryk, pats kruciausias ir labai atsipalaidzves buvo nx… bl muzikos pasileisk ir atsipalaiduosi, arba nueik tegu tau masaza padaro debile tu nx…
Nu is alkoholio, taj ciuju esu isragavus wiska Rukau irgi jau senokai
O is narkotiku, taj esu tik ganja rukius
Bet jau kuri lajka neberukau…
O su taijs “rataijs”, taj nenoriu prasidet
Nes esu visaij be valios zmogus, todel blogaij bajgtusi man ciuju
snuffis visu pirma tu “ramei”
ratai ne narkotikai, bent jau pas mus kaime… zholes yra jau visi bande ir niex nenumire… o jei tu kavos atsigeri ir skaitai kad “tusas” tai as tau nieko nesakau… PAPRASCIAUSEI gerbk kitu nuomone!
pamastyk apie pasekmes. ~
dar… “ratai” nuo ju nera jokios priklausomybes, mano pora geru draugu buvo isgeria ir nieko, vaiksto gyvi visx normalei… ir jokio potraukio neturi jiem…
Ratai - narkotikai ( tableciu pavidalu ) , nuo visu narkotiku yra priklausomybe, tiesiog jei prie ratu peripranti po kiek laiko reikia adatos nuo kurios 10000000% kad prirasi, beto nesakau pad per tusa reikia kava gert, nors bunant blaiviam, tuse tikrai yra labai zjbyz ir ne kiek ne liudniau jei moki tusintis, taciau as manau, kad alus pades visur ir visada, na dar snapsas ir vynas, na bet as dazniausiai apsistoju ties alum
Hmz… Daug kas isbandyta…Ir cigaretes,ir alkoholis,ir narkotikaj…
Tik wa nej prie wieno nejauciu jokio potraukio.
Ir siuo metu wisiskaj nieko newartoju
Saunuole
Grean peace… kas bandete kalijano? patiko?
Zole, ratai ,amfa. Priprasi. As vos atsikabinau
nu jei jau pas tave tox mastymas tai nemanau kad su tokiais komentarais ka nors pakeist iseis. jei taip nori tai prasom bandyk ir narkotiku. tik pirmiausiai pries bandydamas suprask ka darai o ne pabandyk ir po to gailekis.
jei jau taip nori viska isbandyt tai geriau pradek nuo silpnesniu narkotiku nes jei pabandysi stipresni o po to silpnesni tai ne taip ves. jei tikrai labai nori isbandyt narkotiku pradek nuo zoles. po to jau gali imt amfa ar ratus. nu o po to jei dar neateisi i prota gali prasidet su visokiais LSD ir pan. aisku nepamirsk ir heroino. sekmes. bent jau megaukis gadindamasis sau gyvenima.
visas alkoholis koks begali būti.Viskas išmaišyta tarpusavyje ir tikrintas poveikis.Cigaretės visos.Tabakas beveik visoks kokio yra pirkti.Nu kaljana manau prie tabako reikėtų skirt.
O toliau nespėjau,laiko dar daug.Beje veža degtinė su raminamaisiais.
ishbandyk kokiu mamos kvepalu pagert.krc sake kad poveikis nerealus, geriau nei ratai.atsibusi ligoninej bet px dar vaistu kokiu galesi ishbandyt.nu krc tada busi visko pabandes.
ash tai tik parukau ir pageriu(ir tai tik alu) o narkotiku nebandzhiau ir tikiuosi bandyti netex
Tik alkoholis ir cigaretės. Jokių narkotikų
duskit narkomanai ble
Emm… as isbandes esu cigaretes,alxoholy,kalijana,zole,gaidzio esu sukes…