kokiu formatu yra java zaidimai wap saitose ?

kokiu formatu yra java zaidimai wap saitose ?

kokiu formatu yra java zaidimai programos wap saitose ? kaip pvz wallpaperiai .jpg .gif .png tai javos programos kokoiu formatu turi buti kad galima butu jas atsisiusti

siaip tai buna parasyta ar tavop mobiiam tinkaNekaltas

as ne apie tai as sakau radau archyva java zaidimu ir noriu juos atsisiusti i savo kompa po to patalpinti savo apache`e ir atsisiusti su savo telefou Mirkt

Siaip tai .jad jeigu neklystuMirkt

arba jad arba jar

tai kad pasaudus galima butu atsisiusti su nokia 3510i reik deti jar ar jad ? turiu abieju formatu!

Ir .jad, ir .jar Cha cha
.jad - zaidimo aprasas ir jo pumpinti i kompa nereikia
.jar - zaidimo "kunelis".
patarimas - tikrai idomiu JAVA zaidu nemokamai nerasi Laimingas

Sekmes

tai taip ir nesupratau reik:

1. sumetu tuos 2 failus i dira atitinkama
  2. sudarau linka i game.jad ar i game.jar ? kad galima butu ji graziai atsisiusti

nesamone kaip prisi…ta tu zaidimu

Siaip pas mane yra butent taip sukonfiguruota rysium su tel memory stoka bei warez saitu trumpalaikiskumu Šypsena galiu pasakyt kad patalpinus pas save gausi error is SIS (Symbian OS) General unknown type o is jar atidarines kaip texta! Nesu tikras bet anksciau maniau kad jad tai ne Nokiai skirtas formatas nes pac turiu apie 7mb jar zaidimu ir nevieno jad. Jai reik info prasom privaciai.

visur tu ozzy uz mane greiciau atsakai Šypsena nespejau sureguot Šypsena K.urva mat.ka

O tu ka apif servo konfiguracija ar php ar MIME gali ka pakomentuot? Goahead! Šypsena

Siaip zmogus apie JAVA failus klause.Prie ko cia konfiguracija

Klause kaip is apache servo instaliuot failus i mobaila.

as turiu ir jad ir jar failus ! beto jie skirti atrodo tik 3510i nokijai as tik tam telefui ir darysiu saita!

Na negarantuoju del jar instaliacijos bet su sis tai netaip paprasta. Prisipazinsiu kad man brytas pagelbejo is programines puses, is manes warez + info. Galiu pasidomet jai reik.

pasimsiu siandien telefa savo jau gal su nauju softu isimesiu \&quot; <b> sima zudika &quot; ( jai nezinot kas tai paskaitykit tema mano nokia streikuoja ) pasizesiu kaip ten viskas tam wap`e Mirkt ar error ar veikia jai neveiks prasysiu pagalbos