Kokiu bangiechiu dienorashchius esate uzhsiprenumerave?
Kokiu banguchiu dienorashchius labiausiai megtsate ir nuolat skaitote?
niekeno
nesu nieko uzsiprenumeraves pasiskaitau atsitiktinai pasitaikiuosio.
Nu vo Tei ko taip?
niekeno
Niekeno
Jeigu ka [rashykime zhmones taisyklingai] niekieno rashoma butent su “ie”, nes tai sudurtinis zhodis, kurio antra dalis - kieno [na, nebent Jus ir shita zhodi rashot “keno”
]
bandziau keliu bet pas juos padaryta kad neleistu prenumeruot taip kad niekieno.
Niekieno
O siaip visada vaikstau i Rain|666| ir Karmintos dienorascius
[quote]tu, kuriuos isivedus y adresu knygute
uo shape niekeno diariaus neuzhsiprenumerawus
Tai apsispresk: ar visu ish adresu knygutes ar ne vieno?
neuzhsiprenumerawau o einu pas tuos banguchius su kuriais chia daugaiu ar mazhiau bendrauju
~
[quote]niekieno ;}}
[/quote]
Rašytojas atsirado
Kaip pats rašai??
Ne rashytojas, o rashytoja visu pirma.
Visu antra - rashau taisyklingai. Prashau parodykite mano klaidas;> Rashybos nemokejimu niekad nesiskundzhiau;>
O jei chia del visu tu “sh”, “ch” ir “zh” - net nezhadu tokiuose dalykuose kaip IRC ar visokie forumai naudot lietuvishkas raides
lojantis_kacius rašė:
NerojausPaukštė rašė:
lojantis_kacius rašė:
Jeigu ka [rashykime zhmones taisyklingai] niekieno rashoma butent su “ie”, nes tai sudurtinis zhodis, kurio antra dalis - kieno [na, nebent Jus ir shita zhodi rashot"keno"
]
Rašytojas atsirado
![]()
![]()
Kaip pats rašai??
Ne rashytojas, o rashytoja visu pirma.
Visu antra - rashau taisyklingai. Prashau parodykite mano klaidas;> Rashybos nemokejimu niekad nesiskundzhiau;>
O jei chia del visu tu “sh”, “ch” ir “zh” - net nezhadu tokiuose dalykuose kaip IRC ar visokie forumai naudot lietuvishkas raides
Sorry, kad “rasytojumi” pavadinau
O del lietuvisku raidziu… na, nzn man nekaip atrodo kai buna “sh”, “ch” ir “zh”, bet kiekvieno teise rinktis
lojantis_kacius rašė:
coby_d rašė:
niekenoNu vo
Tei ko taip?
a kam man jie?
lojantis_kacius rašė:
Kokiu banguchiu dienorashchius labiausiai megtsate ir nuolat skaitote?
Neprenumeruoju
niekieno