kokios turetu but mazdos mx-3 1.8 V6 benzo sanaudos?

kokios turetu but mazdos mx-3 1.8 V6 benzo sanaudos?

jau pasiziurejau, o vat kaip tema istrint Cha cha

Nu ir kokios gi sanaudos???

Seiptai tas varikliukas: V6 jei tiksliau yra 1845 kubaturos ir gamintojas raso, kad jis yra 1,9 litro , o ne 1,8 kaip daigelis sako Mirkt

Pas mane mazdos MX-3 gamintojo knygute su visomis harakteristikomis (isskyrus dagalu sanaudas)

Šypsena

mieste pagal ivairius saltinius 11.1 - 11.7
bet gm… lygtais daugiau Nustebęs

nelabai supratau kam daryti 1.8 V6, jei jis paskui ima daugiau bendzino nei keturiu cilindru 2.0 16v. sutinku 1.8 V6 gal ir ilgaamzishkesnis, tylesnis, lengviau galima daugiau arkliu ishspausti ir t.t.
… maniau kad toks varikliukas tik kokius 8.5 mieste kramsnoja Cha cha

dar daugiau valgo? Apakęs …jau gal 3k km pastoviai pilu ir uzrasau km…vidutiniskai 10l/100km, pagal gamintojo duomenis 7.2-12.8 l/100, nors ir 3.0V6, ir nuo sviesoforo visi smarkiai acilieka,ir gerokai didesne uz ta mazduke…tikrai nekas…

nu merginai patiko, ir kitu nenorejom ieskot (daug masinu ziurejom - tai pasitako musta visa, tai kompensatoriai choru dainuoja tai dar kas) o sita buvo is pazistamu, nebuvo musta, su remusu, signalke, antiradaru (Cha chaCha chaCha cha) 93 metu ir uz 9 kLt
tai pamanem kai jei taip iseina tai px sanaudos - mergickai pasimokyt vairuot reik Cha cha o su tokiu kaip tik

[quote]

nu merginai patiko, ir kitu nenorejom ieskot (daug masinu ziurejom - tai pasitako musta visa, tai kompensatoriai choru dainuoja tai dar kas) o sita buvo is pazistamu, nebuvo musta, su remusu, signalke, antiradaru (Cha chaCha chaCha cha) 93 metu ir uz 9 kLt
tai pamanem kai jei taip iseina tai px sanaudos - mergickai pasimokyt vairuot reik Cha cha o su tokiu kaip tik

V samij raz Gerai
Cha cha

ojojoj…tikrai ne kaip tik Ne …bent domejotes kiek fara kainuoja?..pusei metu benzui uztektu(~600-800Lt bent jau ankscew buvo)…o besimokant vairuoti tikimybe ja ishmusht tikrai didele…gal gerew ant civiko pasikeisk su ja…pastarojo taiwanskas priekis kapeikas kainuoja palyginus…

kas del faru tai, kai jieskojau keleivio puses nuo 600 iki 800 Lt, o vairuotojo nuo 1200 net iki 1800 Lt… Apakęs geriau MX-3 nedauzyti Cha cha

oi, vos nepamirsau,…

Jai posukiai balti ant priekinio bamperio, tai geriau palikdamas masina nakciai, juos nusiimti, nes pavogia labai greitai ten tik vienas varstukas is lauko puses… Mirkt

o kainuoja nuo 100 iki 150 Lt…

Pats pirkau kai man nukniso Piktas

ir seiep mieste maciau bent pora MX’u be posukiu vazinejancius… Kietas

Pas mane buvo Mazda Xedos-6 2.0i,V6,24V, automatas, rydavo 9 ltr, uzmiesty 7.5-8 ltr

nudziuginot reiske "do ushej" su benzo sanaudom Cha cha
nu del to kad mergina besimoka vairuot - masina drausim kasko.
posukiai geltoni bampery.

V6 1,8? Tufta… O kiek AG?

jei posukiai geltoni, tai gali but ramus… Kietas

Tufta ne tufta a vistek 136 AG.

tik nepiskt tu man proto