Kokios tautybes vyrai pavydziausi?

Kokios tautybes vyrai pavydziausi?

Manau, kad italai yra pavydziausi, nes kadangi pati gyvenu su sicilieciu, tai jis man netgi neleido isideti mano nuotraukos i bangos puslapiŽliumbia Gal kam nors taip pat tako susidurti su kitos tautos vyrais ar moterimis?

Jugoslavai labai, kiek teko susidurti Taip
Arabai, be abejo Taip

gal arabai?..

arabai…nors manau, kad nuo zmogaus priklauso… kitas lietuvis 100kart araba lenkiaMirkt)

…xe…nuo zmogaus budo, pagaliau jo asmeniniu susiformavusiu "tradiciju", poziurio priklauso, nemanau kad tautybe cia kuom deta…Mirktuzsienieciai siuom atzvilgiu laisvesni, taciau lietuviai kerstesniJuokiasi

Lietuviai Taip

Juokiasinu cia nenormalus tas tavo vyras…mesk tu ji, tai kas kad babkiu pilnas, bet gyvenimo nebus su tokiu

As neklausiau ar mano vaikinas yra normalus ar neNe, jis labai geros sirdies zmogus, bet va turi ta viena toki trukuma , bet as nekreipiu i tai demesioMyliu

MafijaBaisu jis bijo kad tave gali atsekti jacuzos nariai ir pagrobe kelti reikalavimusJuokiasiJuokiasi

Cha chaCha chaCha cha

Pilnai sutinku, kad jugoslavai ir dar turkai, na visi tie kurie tamsaus gymio (mulatai)

as manau, kad arabai…manodvi drauges draugauja su arabais, kurie siuo metu gyvene Prancuzijoj, tai joms pavydo scenosyra labai daznosDrovus

arabai ir visi kiti musulmonai TaipTaipTaip

Čiukčiai

NeNeNe

Pavydžiausi yra čigonai, nes bobas dubasina "į priekį", sako, kai prasikals mušti bus nelaikas…Cha chaJuokiasiGirtas

Na, Ksi, ir pasakei - čiukčiai! Čiukčiai dosniausi pasaulio vyrai - savo pačią nakčiai paguldo su garbingiausiu svečiu Juokiasi Kas pavydžiausi? Manau, mylintys. Tautybė tiesiog nesvarbi jei myli Nekaltas

a kokios tautybes moterys???
vyro pavydumo dydis priklauso nuo to kaip jo mylimoji jam galvele apsukus,jis tarsi parodo savo isikliopinimo lygi…sativa- jis tavo amzinai…Mirkt

kiek teko bendrauti,brazilaiCha cha

arabai laimi kolkasJuokiasi!!!