Sveikiu rasau cia pirma karta…
niekur nete nerandu tokios informacijos kaip motociklo suvartojamo kuro kiekis, na kiek litru 100 km, arba mano variantu kiek su galonu myliu nuvaziuoti galima… busiu dekingas uzh informacija, nes net oficialus gamintojai neduoda… O gal motam tas neskaiciuojama…
Konkreciai domina Yamaha R6 2004 metu
Daug buvo rasyta!!! s
R6 ims daug! Jai vaziuosi tokiu tempu kaip 1000cc or 900cc motai, tai kuro sanaudos sieks ~9 litrus. Pas ji apsukos more didesnes nei galingesniu motu. 99m R6 mieste ryja min ~ 8- 9 ltrs. Y ir nedestik savo argumentu, nes kalbu is savo patirties! O ne zurnalu!!!
Aciu tiem kas atsake i mano klausima tiesiogiai, o ne lietuviskais papizdavojimais, ash kuro neskaiciuoju net pildamas i masina, taip, kad pries rashydami tokias nesamones geriau pagalvokit o paskui rashykt…
Ir niekas nepirks uzh paskutinius…
Beje jei ishkyla klausimas kodel klausineju, tai tiesiog tai gal dar vienas liemiamas faktoriu butu del ko ash tureciau pirkti moca, ir jei paskaiciavimuose ash sutaupyciau per sezona nors pora simtu baksu tai butu labai svarbus faktorius, tuo labiau, kad Chicago centre tenka daznai buti, o poca priparkinti ten vieni jukai butu
vat
boomko ei del kaip bebutu mocas maxeu benzo rija nei mashina , ir ji parkint lengveu nei mashina ,
Jau keliose temose maciau tavo labai protingus pasisakymus, ir pastebejau, kad be frazes "tema jau buvo, trint ja lauk" daugiau nieko ir nemoki pasakyti tad gal geriau ishvis patilek…
SU TOM TEMU TRINIMU JAU KASKOKIA PARANOJA DAROSI NX NORMALES TEMAS TRINT? CE JUS SEDI TMETU METAIS BANGOIJ TEMAS MINTINAI ZINOT O ZMOGUS ATEJO IR KLAUSIA IR TAI SKAITAU NORMALU
kas lecia sandaru ash nepasakisiu tikslei kiek nes nevazineju su tokeis mocais , bet del vazinejimo iki centro ir atgal galiu pasakit su mocu ishloshi daugeu laiko plius nereike ieshkot kur pastatit , benzo mazeu ims , plius turesi fun vasara , bet ei tu perki tik tam kad vazinet iki centro naujo ash tikrai nepirceu nes jis tau brangei kainos gal tu sutaupisi laika ant keljo ir benzo bet ishleisi daug $ ant moco , plius ei lija tu su jo negali vazjot
Jo luxor vat tam ash ir ziuriu moca… aiku ne tik tam. ir del fun, nes tai mano svajone, o dabar yrara, tiksliau bus proga ja igyvendinti
Beje rimti baikeriai vazineja ir per lietu joke…
O kas del brand new ir used, tai pats manau supranti, ant masinos niekad neislosi ir ant moto, nebet kaip tu darai sedevrus tai taip tada atsiperka investicijos, bet ir tai tau kaip gamintojui, o ne vartotojui… beto puikia supranti jau masina naudoto yra netas, o motas ishvis, ka zinai koks ter shumaheris arba rossi vazinejo nezinai kas su juo buvo daryta ir sakykim kaina ne taip ir skiriasi… buvau poroj used shopu tai R1 01artai 02 kainuoja 7000$ kazkur su 3000 myliu speju atsuktas tikrai spidometras, kai naujas R1 kainuoja officialiam saite 10000, tai ka geriau rinktis??? ir priedo kaip apvazinesi taip ir turesi… Nors aiku daznai bunai, kai perki labai greitai pasikeicia nuo mone
O beto tai naujam motui man siule 4.3 interest, o tiem devetiems 9% inerest, tai ziurek paskaiciavus visus procentus ar ne panasiai dar gausis