kokios rubu parduotuves labiausiai patinka?nepatinka?
na as pwz,mylimiausios parduotuves neturiu,patinka ir ‘IMITZ’,ir ‘APRANGA’,ir ‘MNG’,
APRANGA,“Utenos trikotažas” (perku apatini),Audimas,Kaubojaus sapnas", Ravel, IMITZ siaip kazkokios pastovios neturiu,kai nusprendziu eiti kazka tai nusipirkti paprasciausiai einu per parduotuves ir ziuriu kas patinka ta ir perku
Ai, mane isvis visos parduotuves pradejo nervuot. Norisi kazko originalesnio. Visos tos Aprangos, Imidzai, VERO Modos, MNG mane uzk.nisa. Nusiperki, nuvarai i kluba ir ziurek sedi viena jau taip pat apsirengusi.
Apranga, Audimas, Vero Moda, MNG, RAVEL, kartais E5-MODE. Ir seip tokia tema jau buvo.
o tu man ir be rubu butum grazi
Man irgi nepatinka wisose tose parduotuwese nera nieko iriginalaus na nebent MNG Gal isskirciau bet wistiek wisur wienodai net ir ta teranowa nei kiek neatsilieka nuo united colors of beneton. Zodziu tas pats sh… tik kitaip smirda
Siaip taj labai labai labai fajnu rubu yra “Katej”, bet ten ir kajnos labaj labaj labaj… …visada ieskau, kazkokiu idomesniu rubu, o ne tu su kuriais puse miesto vajksto…pvz: kaip ejni per miesta ir mataj tuos pachius dzynsus su kisenem…fuj
Na o jei jau ispardavimai buna taj apsilankau visose
bleen pamachius tawo tema jau zinojau ka parashysiu. boochiau parashius lygej ta pati kaip tu TERANOWA sux. ten ishvis tos pastovios nuolajdos… man atrodo ten ne nuolajda o normali kajna
s normaliu antkajniu nes joo parduodami roobaj daugiau tikraj neverti. jie ishvis neverti nieko.
idomu ish kur juos trauke. nes vaizdas tai kaip uzhsukus i turgu ar second hand’a…
nieku gyvu ish ten nieko nepirkciau. dizajnas ****as, kokybe dar baisiau, stiliaus jokio. nu zodziu fuj kaka
o patinka tos pacios parduotuves kajp i taw, dar monton’e, ravel’yje neblogu dalyku galima rasti, bet dazniausia roobus stengiuosi siudintis
aha… KATEJ roobaj bent jau skiriasi kazkuo ish kitoo. net man nelabaj patinka. matyt tie spalwoti, glamzhyto audinio, atbrizgusejs padurkajs roobaj ne mano skonio kad ir kaip ten bebootu labai nuoshirdzhej stengiuos kad taip pat apsirengusiu kelyje nesutikchiau. ir man sekasi…
Gariunus labiausiai megstu ~
~
~
del terranovos tai 100proc tiesa
Na paskutini karta lietuvoje buvau pries puse metu ir gaila drabuziais labai nusivyliau , nieko ypatingo nepamaciau , merginos kas antra turi tokius pacius drabuzius . Na bet gi cia Lietuva ner ko noreti
zara, mng, h&m nepatinka visos likusios
gariūnai, kalvarijai… o kai zjbys nuotaika sportline’as, nike, pavadinimu neatsimenu senatve
o kur Zara lietuvoj rast? Zara geraj turiu maikute joo labaj miela, bet man ja parvezhe rodos ish graikijos…
cha cha cha kokios jus tuscios bobos…
turbut blondiniu dauguma
o jetau, ash perku tik super brangiose parduotuvese ir tipo jau krutai atrodau ir daugiau niekas taip pat neatrodys… nu prajuokinot… ash daznai perku ir vero modoj ir teranovoj, kur perka dauguma, bet kazkodel neatrodau taip kaip kitos… ir net kazkaip nepastebiu taip pat apsirengusiu kaip ash. svarbu turiu viena daikta ish teranovos kita ishtraukusi ish spintos, kuri neshiojau priesh keleta metu, keleta kitu ****uku ir niekas net neatrodys panashiai i mane
o jus jei esat parduotuviu zertvos ir perkat tai kas ishkabinta ant vitrinos tai aishku kad daug tokiu “barbiu” bus aplinkui… darykit ishvadas…
uzuojauta
p.s. pasakos moralas toks
_negrazu zmogu ir rubas nepapuos
svarbu ne ka neshioji, o kaip neshioji _
Man patinka Fishbone ir C&A, tik gaila, kad ju LT nera O siaip man nelabai svarbu, kur pirktas rubas, kad ir second handuose ar Gariunuose, svarbu, kad su juo jausciausi gerai
per ispardavimus perki, tai ir vaikstot visos kaip viena ko tada skundies?
Ta pati norejau pasakyti Man asmenishkai nelabai svarbu kur pirktas rubas, svarbu, kad jis man tiktu ir patiktu, daznai siudinuosi. O seip tenka apsipirkti ir Terranovoje ir Vero Modoje ir Mango ir t.t.
Kur pamatau grazu daikta - ten ir lekiu
“Zara” drabuziai tikrai labai grazus ir kokybishki, taciau parduotuves lietuvoje man rodos nera. Pvz man juos tetis vezha is Ispanijos