kokios programos reikia norint atidaryti visokius trumpus exe filmukus?
buna visokiu programu ir filmuku, kur tik vienas exe failas…? man jos neatsidaro…ka reikia instaliuoti?
exe shiaip wykdomasis failas … net nzn ka atsakyt … nesamones
o kodel niekas nepasileidzia, man reikia paleisti tokias kelias matematines programytes, nepasileidzia, bet ir multikai visokie mazi buna irgi nepasileidzia, specialiai tikrinau…
Windows Media Player 10
hmm… jei naudoji winxp pabandyk properties nustatyti taip, kad tipo programa paleidziama ant win98. manau pades
o toks yra??? ir prie ko cia jis…?
Įtariu, kad autorė kalba apie trumpus flashinius filmukus susiinstaliuok flash plejerį macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Vers ion=ShockwaveFlash
o toks yra??? ir prie ko cia jis…?
Outlook Express tau reikia. Jis net virusus moka atidaryt!
veikia, flash as turiu, cia tai fakras…seip man rodos tikrai turetu veikti, bet kazkodel neveikia…niekaip negaliu suprast…o labai reikia tarkim programa *.exe. ir nepasileidzia…? tokie pat visokie prikolai buna…pabandziau nepasileidzia…
tai ne internetines programos, o tokios pacios elimentariausios, pacios tos paprasciausios…
nu tu su antivirusu jas praskanuok is pradziu (: toks patarimas… (:
gal meta koki pranesima, gal kad negali surasti kokio *.dll ar kazkas panasaus? arba gal aps tave nera instalinta JAVA?
o kodel galvoji kad ten butent exe? gal kitas ispletimas… na multikus tai turetu atidaryt be problemu, neisivaizduoju.
flash filmukai yra su *.exe
teisingai, flash filmukai ir neveikia ir kitos programos *.exe, tiesiog net nepasileidzia, nerodo nei jokiu klaidu nei nieko…neveikia ir tiek…flasha turiu?