kokios pirmos pamerges pareigos?

kokios pirmos pamerges pareigos?

drauges vestuvese busiu pirmoji pamerge, ir kazkaip supratom abu su pabroliu, kad nelabai zinom, ka mums reikia daryti, apart mergvakariu ir bernvakariu organizavimo… gal zinantys gali padeti?

pamerges pareigos - visiskai patenkinti pabroli Taip
o pabrolio - atvirksciai Laimingas

nu nepasakok, ne orgija gi organizuojam Šypsena pamerge jaunajai turi padeti, tik vat kokios pagalbos tai jaunajai reikia?

Rydai, šį kart visiškai pritariu Juokiasi

Tai pas nuotaką paklaust raik Mirkt…, kokio pamačiaus anai noris Cha cha

Rydas mano mitis paskaite. o is tikro, tai taip ir yra Cha cha Cha cha gera buti pabroliu ir vis su kita pamrge, tai bent jau moteru i sarasiuka itraukiŠypsena)

Norite pasakyti, kad jau visos pamergės ir duoda? Nors tokia bendrai pamergių daliaCha cha

Pabrolys pabroliu, bet ir sveciai turi buti patenkinti Cha chaCha chaCha cha vestuviu puota Mirkt

Taip

Ne, sitai buna jau baliui isibegejus Girtas O is pradziu, tai bent man, reikejo pasirupinti masinu papuosimu, reikejo parupinti gelytes poroms (cia tas, kur i atlapus sega), zaidimus gamtoje organizavo pirsliai, bet buvo dekingi ir uz mano kelias mintis. Svarbiausia pareiga - visad buti greta jaunosios ir buti pasiruosus jai padeti: makijaza, sukuosena pataisyti, tureti atsargines pedkelnes ir pan., vis drasinti ir drasinti nuotaka, kad nuo altoriaus nepabegtu Laimingas O jau kai visos sitos pareigos atliktos, tada jau galima ir tai ka siule Rydas Cha cha

Prieš kelis metus buvau vyriausioji pamergė brolio vestuvėse. Na, būtų gerai, kad abu vyriausieji turėtų ką pasakyti prie stalo, taip pat vyriausioji pora būna pavyzdys įvairių užduočių atlikime (svočia su piršliu parodo, o vyriausieji užduotį atlieka pirmieji). Viena iš pareigų - persegti rūtų vainikėlį į kitą pusę (pamergė jaunajai) ir gėlės žiedelį (pabrolys jaunajam). Antrą vestuvių dieną pamergei paprastai uždedamas jaunosios nuometas. Daugiau pareigų kaip ir nėra. Tiesa, prie stalo gali tektis bučiuotis, tačiau jei pamergė ir pabrolys nėra pora, galima tai tik suvaidinti, net nesiliečiant, o visiems atrodys, kad "bučinys" buvo labai karštas. Puiku, jei pora mokės šokti, bus linksma ir nenusigers.

• persegt rūtų vainikėlį Cha cha ir antrą vestuvių dieną, jei tokia būna Cha cha, vaikščiot su nuometu Juokiasi.
    Teko man ne kartą ja būt [aišku per prievartą Cha cha]. Nepatinka man tokios pareigos Ne.
    p.s. žiūriu, kad tai jau parašyta, o kaip būna kai visos temos neperskaitai BlogaiCha cha.
  1. laikyt jaunąją už rankos, kad nepaspruktų nuo altoriaus Šypsena
  2. pasisiųti gražią suknelę, kad kitos pavydėtų
  3. įsisiautėjus vestuvėms,kampe bučiuotis (su kuo nors)
  4. agituoti už tai, kad jaunosios rūtų vainikėlis - dalykas realus
    Kietas

kai ash buvau tai mano pagrindine pareiga buvo pasakyti linkemjimus jauniesiam ir poto su pamergelaiziaka gera skelti, ai ir dar teko ishsimpirkineti ja,nes pavoge… Juokiasi

Flirtas jei jaunieji turi paruošę dovanų sąrašą, tykiai pasirūpinti, kad svečiai jį gautų

Flirtas papuošti patalpas iš vakaro

Flirtas jei derinamos pamergių suknelės, organizuoti jų nuomą

Flirtas paorganizuoti, kad kitos pamergės vestuvių nepramiegotų Cha cha

Flirtas turėti saldainių visose bromose išsipirkti Šypsena

o šiaip geriausia visa tai su jaunąja suderinti Angelas

nu pagaliau atejo geru patarimu Šypsena aciu labai visiems padejusiems, dabar jau daugmaz isivaizduoju ka man reikes daryti Šypsena tik su pabroliu buciuotis kazkaip netraukia, ir su tuo rutu vainikeliu gali buti problemu, nes man rodos jo jau kuris laikas jaunoji nebeturi Flirtas

gerai pasakyta…Cha cha

tau tikrai nieko nereikia daryt…Ne
issikyrus tai ka parasyta virsuj…Cha cha
pati pries savaite buvau pamerge…Šypsena
tik tavo pabrolis turetu padovanoti pokste geliu ir saldainiu Niam niam ir viskas …Laimingas
na dar zinoma koki gera tosta sugalvot…Laimingas

na nebutinai ir reikes buciuotis.
mes tei irgi nebuvom pora, ir turejom savo antrasias puses, todel pasibuciavom "jolockoj" ir psio.Cha cha

Pamerges svarbiausios pareigos suorganizuot mergvakariTaip. Mergvakaryje jos pareigos yra atkalbet jaunaja nuo zenatvesTaip. Jei atkalbeti nepavyxta, reiketu jaunajai duot AlusTaurė ir pasiekti, kad vestuvese ji butu Baisu ir ja ziauriai kankintu pachmielasMirkt
Siaip kad pabroli reikia patenkint, tai faktasTaip ir dar butinai privaloma padeti jaunajai issidazyt, apsirengt, viska ispuost ir issipuostFlirtas