Kokios PCMCIA LAN kortos geriausios(greiciausios)?

Kokios PCMCIA LAN kortos geriausios(greiciausios)?

Noriu nusipirkti tokio tipo tinklo korta savo notebookui, bet nezinau kokia issirinkti. Vieni sako, kad 32 bitu gersnes, kiti 16 bitu. Gal turit nuomone siuo klausimu? Be to idomu kokios firmos gamina neblogus iuos daiktus?

Cha cha

pirk 3com neapsiriksi, kaina gera ir kokybe.
ir aisq 32bit geriau, nei 16…

Na is tiesu as nieko nezinau, bet galima pagalvoti logiskai.

Bitai turetu reiksti kokytai pralaiduma Nežinau principe kuo daugiau tuo geriau, bet kas cia zino radau 16 bitu brangesne nei 32 bitu (gamintojas tas pats) Nežinau

Tinklo kortos greitis paprastam vartotojui baigiasi ties skaiciukais 10/100 Nemanau, kad tau bus didziulis skirtumas ar tavo korta gales siusti 11.500MB/s ar 10MB/s Juk paprastas zmogus ne daznai isnaudoja savo tinklo korta 100% Tuo labiau ant notebooko juk servo nedarysi Cha cha

Geriausias man zinomas tinklo kortas gamina 3com ir Intel. Profesionalai gamintoja renkasi pagal konkrecia situacija, t.y. pagal kita naudojama iranga, o tau skirtumas matyt nebus didelis.

Be to jei tavo notebookas neturi LAN jungties yra nemaza tikimybe, kad jis yra ne per naujausias, o tada tau labai greita tinklo korta nepades Šypsena

As nezinau ko tau reikia, bet man tavo klausimas gana keistas Šypsena Jei man reiketu pirkti tinklo korta as imciau paprasta uz 30Lt (cia ne PCMCIA), o ne super duper serverine uz kelis simtus Lt. Tokios kortos statomos i servus, o ne paprastus PC.

Medy, baig svaigtiMirkt zmogui tam ir reikia pcmcia kortos, nes pas ji nera integruoto lan. pcmcia nera statomi i jokius servus- jie tik notebookam, ir tokios kortos uz 30lt tikrai nenusipirksiMirkt

Taip pas mane kompas nenaujas IBM ThinkPad 600x, kaip ten bebutu noriu interneta pasijungti, tai nutariau per PCMCIA jungtis. Draugelis dar senesniam notebookui nusipirko 16 bitu zonet, kuri kainavo brangiau nei tookia pat 32 bitu. Cha cha Ir siaip info is interneto su ja siunciasi greiciau nei per mano stacionaru su accorp tinklo korta. Del to ir nutariau pasikonsultuoti su jumis, kad isigijes nelaukciau valandos kor megabaita parsius Cha cha

As visa tai puikiai suprantu. Tiesiog PCMCIA lyginau su paprasta kadangi apie PCMCIA supratimo neturiu Šypsena tai as jau sakiau. As tiesiog sakau, kad paprastam zmogui nera skirtumo kokia ta tinklo korta ir neapsimoka investuoti dideliu pinigu i tai.

Man itartinas vienintelis dalykas: bitai Nežinau

Zonet PCMCIA 10/100 Mbits ZEN1100 16 bits dongleless 92,90
Zonet PCMCIA 10/100 Mbits ZEN1200 32 bits dongleless 77,90

Tinklo korta interneto greiciui itakos neturi. Net 10Mbps tinklo kortos galimybes maziausiai 10 kartu virsyja paprastam zmogui prieinamo interneto galimybes Mirkt

Mano pasirinkimas yra 3Com OfficeConnect 11 Mbps Wireless LAN CarbBus PC Card (3CRSHPW796). Veikia zymiai geriau nei anksciau turetas Cabletron analogas.

http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtyp
e=purchase&sku=3CRSHPW796

Cia wireless Šypsena Wireless yranga siulyciau rinktis tik 3com arba jei tokia isvis yra Intel. Visa kita kolkas yra sh ir tinka tik labai paprastiems sprendimams. Reikia tureti omeny, kad realus/maksimalus wireless greitis yra ~50% nuo rasomo (atskirais atvejais gali buti ir daugiau).

interneto- taip. bet juk yra vidiniai tinklo resursai. kam tada kurtu gigabitines tinklo plokstes?