kokios panos ir bachurai jums patinka?ai tiesiog idomi tema.

kokios panos ir bachurai jums patinka?ai tiesiog idomi tema.

paskaiciau SUBB temele kaip jis ant stambiu paneliu varo. Liūdna baisu .jei tavo uzpakaliukas apvalus ir kojytes storokos tai negali i miesta iseit nes dar tave pamate bachurai apsivemsLiūdnarimtai sunerimau del lituviu tolerancijos.KUR JI DINGO?va is smalsumo norejau paklaust kokios panos bachurams patinka ir kokios ne ir paneliu nuomone isgirstŠypsenaok?jei esi stambi tai esi ne zmogus?ar tikrai?
ps:o ka j.lopez jau tikrai tokia storule jums atrodo???Gėlės
su meile menulio mergaite

man tai patinka lieknos merginos kuriu ugis apie 170 cm su idomiu charakteriu.

2G.
Kas cia mane mini ausys net uzkaitoAš nekaltasCha cha

nu promile as taves nemaciau ir kiek speju tai tu is mariamoples tai susitikti kaip ir neiseis. o del J.lopez tai man ji nepatinka. nu pamela tai pat man ne kokia. as mieliau su lietuvaitem pasiduociau.???
kuri noretu??? Cha cha Bučkis Gėlės

dar karta kartoju as niekur nieko nevarau as tik konstatuoju fakta kad merginos vis labiau apsileidzia,ir neprisiziuri saves nesistengia atrodyti gerai,ko pasekoi as ir sakau kad dideja lietuvauciu gabaritai.

JO DEL GABARITU TAI TEISYBE JIE VIS DIDEJA. VIS RECIAU TENKA PAMATYTI KOKIA NORS LIEKNA SIMPATISKA PANELE. DAZNIAUSIAI BUNA TAIP PANELE VISAI NIEKO BET JAU SIKNA TAI KAIP DU MANO. O JAU EISENA - SLEIVA, KREIVA. JOKIOS ELEGANCIJOS. AS NET NEZINAU KAIP TEN SU PRIZIUREJIMU SAVO FIGUROS BET JEI MERGINA SAVES NEPRIZIURI TAI TIKRAI NERA GERAI. AS MANAU KAD MERGINA TURETU PRISIZIURETI LABIAU NEGU VAKINAS BELE KOKS.

TIEK MANO TOS NUOMONES.

Man tai baxuriukaj jokie nepatinkaBlogaiBlogaiBlogai
P.S.Čia atsakant į autorės paklausimąCha chaCha chaCha cha

taigi reklamuoja klaikiai ta uzpakaliŠypsena Kisa kur reikia kur nereikia. Cia kaip su Lolo Ferari, amzina jai atilsi. Sukuria zurnaliugos paklausa, o paskui moterys vyrus keikia - jie tokie anokie. Ferari - ne daugiau kaip atrakcija. Grazu viskas, kas proporcinga.

ir tas J.lopez uzupakalis nera jis baisiai nuostabus.

Idege patynka Aš nekaltas
Ir tokie, kurie kurie nesideda tuo, kuo nera ir niekada nebus Aš nekaltas

[E.]

o negrai elenukei patinka ir jie gi tik idege tik gal siek tiek per daug.

nu vaikinai vaikinai man patinka ir klasikines lelkos ir net tik… figura… em nu tokie truputi raumeningi bet ne per daug!!! kudi ir aukshti irgi labai patinka Cha cha kadangi pati sveriu 50kg tai jis turetu but nu tikrai jau nestoras (nederetu kazkaip) dar labai svarbu geras skonis, manieros ir ishsilavinimas Cha cha kazkaip nesinori tarkim i koki tetra su dunduku nueiti Cha cha ooo dar labai man patinka ROMANTIKAI Šypsena

niu merghina turetu bhuti grazi,protinga(gali buti ir blondine…),su stipriu xarakteriu,draugiska,komunikabili,miela.manau to turetu pakakti. Šypsena Šypsena ai jo ugis nuo 165 ikiz 185 kazkur… Šypsena Šypsena uz da kad uzpakaliux nebutu labaj didelis… Šypsena

Negrai neidege Liežuvis
Jie tokie jau gimsta, Gerbiamasis Mirkt

mano jaunystes laikais,kiek pamenu,jei merginai duodavai 20 metu,tai jai tiek ir budavo.dabar jai, tokiu atveju,geriausiu,koks 15.ir tokiu placiu tada tiek nebudavo.sakyciau,brolyciai,21 a. kaltas

fanks for SWALKER-nors tu ne pries blondinesMirktcia kaip komplimenta priemiau jei ka-kiti gi sako blodines durnes.
savo ruostu as pasakysiu kokie man patinka…na idege ,siek tiek raumeningi tamsiu plauku ,ugis tai ne esme gali ir mazesnis but nei mano cia nieko tokio dabar daug kur matau tokiu prancuzisku poru…is charakterio?-mm…romantiskas,plepus,na tiek

jei mokeisi ir baigei mokykla tai turetai zinoti jog visi mes issivysteme is baltaodzio zmogaus tai reiskia kad, negrai paprasciauisia per daug idege Cha cha Cha cha

DAR nebaigiau Liežuvis
O Tu turetum zinoti, kad mes issivystem is bezdziones, o tai reiskia… Cha cha

man patinka kad butu apie 170 na kokie50-555 kg pageidautina blondine tad aman jau ragai alpstu del to validolis pas mane kisenej metosiŠypsenaŠypsena