paskaiciau SUBB temele kaip jis ant stambiu paneliu varo. baisu .jei tavo uzpakaliukas apvalus ir kojytes storokos tai negali i miesta iseit nes dar tave pamate bachurai apsivemsrimtai sunerimau del lituviu tolerancijos.KUR JI DINGO?va is smalsumo norejau paklaust kokios panos bachurams patinka ir kokios ne ir paneliu nuomone isgirstok?jei esi stambi tai esi ne zmogus?ar tikrai?
ps:o ka j.lopez jau tikrai tokia storule jums atrodo???
su meile menulio mergaite
nu promile as taves nemaciau ir kiek speju tai tu is mariamoples tai susitikti kaip ir neiseis. o del J.lopez tai man ji nepatinka. nu pamela tai pat man ne kokia. as mieliau su lietuvaitem pasiduociau.???
kuri noretu???
dar karta kartoju as niekur nieko nevarau as tik konstatuoju fakta kad merginos vis labiau apsileidzia,ir neprisiziuri saves nesistengia atrodyti gerai,ko pasekoi as ir sakau kad dideja lietuvauciu gabaritai.
JO DEL GABARITU TAI TEISYBE JIE VIS DIDEJA. VIS RECIAU TENKA PAMATYTI KOKIA NORS LIEKNA SIMPATISKA PANELE. DAZNIAUSIAI BUNA TAIP PANELE VISAI NIEKO BET JAU SIKNA TAI KAIP DU MANO. O JAU EISENA - SLEIVA, KREIVA. JOKIOS ELEGANCIJOS. AS NET NEZINAU KAIP TEN SU PRIZIUREJIMU SAVO FIGUROS BET JEI MERGINA SAVES NEPRIZIURI TAI TIKRAI NERA GERAI. AS MANAU KAD MERGINA TURETU PRISIZIURETI LABIAU NEGU VAKINAS BELE KOKS.
taigi reklamuoja klaikiai ta uzpakali Kisa kur reikia kur nereikia. Cia kaip su Lolo Ferari, amzina jai atilsi. Sukuria zurnaliugos paklausa, o paskui moterys vyrus keikia - jie tokie anokie. Ferari - ne daugiau kaip atrakcija. Grazu viskas, kas proporcinga.
nu vaikinai vaikinai man patinka ir klasikines lelkos ir net tik… figura… em nu tokie truputi raumeningi bet ne per daug!!! kudi ir aukshti irgi labai patinka kadangi pati sveriu 50kg tai jis turetu but nu tikrai jau nestoras (nederetu kazkaip) dar labai svarbu geras skonis, manieros ir ishsilavinimas kazkaip nesinori tarkim i koki tetra su dunduku nueiti ooo dar labai man patinka ROMANTIKAI
niu merghina turetu bhuti grazi,protinga(gali buti ir blondine…),su stipriu xarakteriu,draugiska,komunikabili,miela.manau to turetu pakakti. ai jo ugis nuo 165 ikiz 185 kazkur… uz da kad uzpakaliux nebutu labaj didelis…
mano jaunystes laikais,kiek pamenu,jei merginai duodavai 20 metu,tai jai tiek ir budavo.dabar jai, tokiu atveju,geriausiu,koks 15.ir tokiu placiu tada tiek nebudavo.sakyciau,brolyciai,21 a. kaltas
fanks for SWALKER-nors tu ne pries blondinescia kaip komplimenta priemiau jei ka-kiti gi sako blodines durnes.
savo ruostu as pasakysiu kokie man patinka…na idege ,siek tiek raumeningi tamsiu plauku ,ugis tai ne esme gali ir mazesnis but nei mano cia nieko tokio dabar daug kur matau tokiu prancuzisku poru…is charakterio?-mm…romantiskas,plepus,na tiek