Kokios Mintys jus užplūsta išgirdus žodį
naktis
? ką veikiate naktimis
Kokios Mintys jus užplūsta išgirdus žodį NakTis
Ką mąstote Ka vejkiate naktimis kai nemiegate
as taj nakti dabar ziuriu i tavo sita zinuteo seip taj jej jau nemiegu nakti taj reaiskia kad as nevienas
Galwoju apie tay kad noriu miego . O siaip tai ir laaabai megstu ziuret i zwaigzdes.
Naktis - metas, kai net "kurcias" gali ishgirsti savo mintis…
nakty man nereikia moketi uz mb, tai siunciuosi wisoky stuff`a ;]
me 2… o siaip nakti internetas greitesnis
Bet ar jus nepagalvojot,kad labiau apsimoka isivesti ineta uz fiksuota mokesti,kur visa para galima be jokiu apribojimu narsyt,ir yz nieka papildomaj nereaikia moketas DSL isivedes ir vargo nematau i menesi po 173lt moku ir tvarka,O kiek jum taip isena moket i menesi
NAktis man patinka…naktis kazkiek baugina, bet kartu ir ramina… ji paslaptinga…
svajojiu…
Filippo_Inzaghi rašė:
vukiz rašė:
fatun rašė:
nakty man nereikia moketi uz mb, tai siunciuosi wisoky stuff`a ;]me 2…
o siaip nakti internetas greitesnis
Bet ar jus nepagalvojot,kad labiau apsimoka isivesti ineta uz fiksuota mokesti,kur visa para galima be jokiu apribojimu narsyt,ir yz nieka papildomaj nereaikia moket
as DSL isivedes ir vargo nematau i menesi po 173lt moku ir tvarka,O kiek jum taip isena moket i menesi
moku 120lt, widiniam tinkle siuntimosi greitis ~100kb/s , isorei ~30kb/ galiu parsisiusti nemokamai 1,8gb, nuo 12pm iki 08pm nemokamai…tai taip nakty pc ir dyrba sawo darba,
fatun rašė:
Filippo_Inzaghi rašė:
vukiz rašė:
fatun rašė:
Bet ar jus nepagalvojot,kad labiau apsimoka isivesti ineta uz fiksuota mokesti,kur visa para galima be jokiu apribojimu narsyt,ir yz nieka papildomaj nereaikia moket
as DSL isivedes ir vargo nematau i menesi po 173lt moku ir tvarka,O kiek jum taip isena moket i menesi
moku 120lt, widiniam tinkle siuntimosi greitis ~100kb/s , isorei ~30kb/ galiu parsisiusti nemokamai 1,8gb, nuo 12pm iki 08pm nemokamai…tai taip nakty pc ir dyrba sawo darba,
na pas mane greitis neka tesiskiria,bet galiu siustis viska visa para nemokamaj,ir nera jokio mb limito
Galvoju apie kažką, arba įsijungiu mužoną
jo as irgi arba muzika arba i zwaigzdes ziuriu…ir siaip kazka weikineju…prie kompo ar ka…
uj naktis… nakti, kai nemiegu as arba ziuriu TV, arpa dziustu prie kompo, arba esu su savo vaikinu… kartais irgi megstu paspoxoti i juoda dangu su zvaigzdemis…
bendrinis daiktavrdis, vyr. g., 3 linksniutė, vns.
(aiškiai persimokiau lietuvių…)
muzika,svajones…arba zvaigzdes,svajones…arba knyga…
zodis naktis man asocijuojasi su tamsa ir menuliu naktim jei nemiegu tai bunu prie kompo arba skaitau knyga…
naktis labaj paslaptinga, ash ziuriu pro langa, ar kanors rashau, kuriu…zwakes shwiesoj, ar shejp bandau sugaudyt sawo padrikas mintis…
Filippo_Inzaghi rašė:
vukiz rašė:
fatun rašė:
ME 2… O SIAI AS NAKTI DAŽNIAUSIAI MIEGU…