Kokio dalyko mokyta jusu mokykloje bjauriausia ?Visu nuomone sutampa - visos mokytojas dur ...

Kokio dalyko mokyta jusu mokykloje bjauriausia ?Visu nuomone sutampa - visos mokytojas dur …

Pas mane sulioj tai biesos tokia P… ,kad … . TaipNeGeraiBlogai???!!!

pas many taj angloo!!! k***, bl**, sen neapadrem tipo namoo darboo, o ta visiem surase 2-jkes ir liepe tipo dirikuj praseemus raseet, tipo, kad neabelankeetumem pamokoo!!! o po to kaj niex nearase, taj nuejo ir dyrika pakvietePiktasPiktasPiktas
ir seip zeurej parinaKandaKandaKanda

Geografijos…

Muzikos…bent jau man!Taip sena pirdeCha chaIgnoruojuKanda

amm…nzn nzn…sejp wisos tokios ponormales tos mokytojos…tik wa gal geges…nu jin lb spawdzia ir mokymo budai tokie idomusCha cha

xemikea…KandaKiaulėKanda

o pas mus tai s.u.k.a blt kazkokia fizikos mokytoja…ojojoj kajp ash nekenciu jos!!!de.bi.le!!!

fizikos mokytoja… duxa kajp reta… anglu tajp pat… daznaj neranda prie ko prikibti, taj prikimba prie smulkmenu… ir dar prancuzu… tokia labaj sazininga… net jej wiena butum pamokoj wistiek nepalejstu… Mirkt siajp kiti lyg ir normalus… Mirkt

na budavo istorike…Mirkt is pradziu gera…bet jau i paty gala sudurnejoCha cha
ja labiau egzai paveike nei mus NekaltasCha cha
beto girdejau anglu viena tokia durne yr Mirkt o siaip visos normal Cha cha

pastebejau kazkaip wisu angloo "Su…" (tiesa pas mus irgi,neseniai rasiau pasiaiskinima del to ,kad ja nufilmawau su telefonu) … Seip ziuriu biologijos mokytoja wienintele man nepatinka …

Fizike KandaKanda

rusu

visos pakenciamos tik va varna (hemike) tai kartai nervinaKanda

man teij chemijos…jin wisada mane uzhkabina…blea…sukrushta kalee…ir dar angloo nerwina…wisada prikimba irgi…Kanda Kanda Kanda

am… istorijos…klykia baubia kai nesveikaBaisu

musu klyba…lietuviu…feeeeeee…KandaKandaKandaPiktasPavargęsIgnoruojuVeee

Na o pas mus yra kuno kult.mokytoja,tokia kalėė,nežinau ar tokiu dar yra?Reik melstis,kad tokių kuo maziau ant žemės būtų!%-)ji sawe laiko tokia sportininke.Jei ateini nepaširuosusi į pamoką,raso 2 arba liepia rasyti pasiaiškinimą,nu tikra P…Ji su sawo sportiniais sugebėjimais galėtü "puikiai"sudalywauti ATĖNŲ OLIMPIADOJE!:-D:-D

Na o pas mus yra kuno kult.mokytoja,tokia kalėė,nežinau ar tokiu dar yra?Reik melstis,kad tokių kuo maziau ant žemės būtų!%-)ji sawe laiko tokia sportininke.Jei ateini nepaširuosusi į pamoką,raso 2 arba liepia rasyti pasiaiškinimą,nu tikra P…Ji su sawo sportiniais sugebėjimais galėtü "puikiai"sudalywauti ATĖNŲ OLIMPIADOJE!:-D:-D

Krch… Ash taj labiausiai nekenchiu musu kuno kulturos mokytojos… Piktas Kanda Tokia daune, kad patylesiu… Piktas Wadina kaj kurias klasiokes storom, o pati kad stora kajp Kiaulė nepasizhiuri… Kanda Ir mums ajshkina, darykit ta, darykit ana, o pati net nepasijudina ish wietos!!! Piktas Ajshkina, kajp mes blogaj sportuojam, nors pati net tajp grejt kajp mes nieko nepadarytu!!!!!!!!! Piktas Kanda Arba jej nesuprantamaj paajshkina uzhduoti ir prashom pakartot, ji pradeda rekt, tipo ko jus neklausot!!!!!!!!! Kale bl**… Piktas Kanda Wnzh…