Kokio augintinio NEaugintumėte?

Kokio augintinio NEaugintumėte?

niekad neauginciau visokiu gyvaciu ir visu kitu saltakrauju gyvunu, man jie nemalonus atrodo Taip

Neauginčiau šliužų… Šššlykštūs jie man.

NEauginciau pavojingu visokiu gyvunu,beto laukiniu,nes kazkas jau sake,kad ju vieta lauke,o ne namuose…

Nuo kada nutrija, barsukas ir bebras priklauso peliu giminei???

Tarakonai kartais nieko neklause uzsiveisia Cha cha Cha cha Cha cha

Vorų, vabalų visokių, skorpionų ir į juos panašių gyvių - bijau aš jų Baisu. Nebijočiau, gal ir įdomu būtų Liežuvis

Nedomestikuotu turbut…o is naminiu- visokiu mazu susitraukusiu suneku ir veisliniu kaciu… Ne

aaamm… kad net nznau… maziausiai paukshciai patinka… bet manau galeciau auginti bet ka… ;]

ir paukščių dar nelabai mėgstu… Nekaltas

Neauginciau visu tu egzotisku vabzdziu…Fu, nemegstu vabalu… Veee Pavargęs Kanda Cha cha Laimingas

Ropliu ir vabzdziu … ne man jie… Ne

Zinau, ka tikrai noreciau auginti, tai sunis - jorkus ir grifonus, vientisai juoda katina ir dideliam akvariume zuvytes Taip Turbut niekad neauginciau ivairiu saltakrauju, ypac voru, skorpionu ir gyvaciu, bei grauziku Baisu

Na, nenorėčiau vabzdžių, kirminų augint Veee Vis dar šlykštu žiūrėt, kaip besiraitantį zoofobusą agama valgo GirtasBe abejo, nenorėčiau ir laisvės gyvūnų. Blogiausia, kad negaliu turėt, ko norėčiau Nežinau

ko nenorejau to ir turiu…taip kad sunku nuspresti kokio augintinio netureciau.

Voro, gyvates ir skorpiono Laimingas

Jau ko ko, bet ziurkes tikrai neauginciau, o va visokie saltakraujai, tai pats tas auginimui. ;o)

voru ir gal zuveliu vorai nepatinka,o zuveles patinka,bet neidomu Šypsena

As nelaikyciau jokio vabzdzio Nekaltas O ypac voro, nes as jo laaaabai bijau Drovus

Vorai ne vabzdžiai