Kokie yra galimi masinos galiniu zibintu tamsinimo budai?
Noreciau uzsitamsinti galinius zibintus savo bolidui …kas su tuom susidures butu idomu isgirsti ivairiu nuomoniu ir pamokymu
…busiu labai dekingas
. Beje ar einant technikine dulkina uz tokius dalykus…o gal ir agurkeliai gali prisikabinti?
Nu tech.apžiūros tai tikrai nepraeisi,gali būti ramus…
Jei neduok dieve ivairuos liksi kaltas bo sakys kad tavo zibintai nesviecia ir ttt…liksi kaltas, o beje kam juos tamsint?
man atrodo kad yra pirkt pvz randonu posukiu
tikra tiesa sakai.
kazkokio spec. lako girdejau buna pirkti lygtais, tik nzn kur… gal kas zhino? mane irgi domintu labai toks dalykas…
O del tech apzhiuros - tai arba taisykles pasikeite, arba meluojat susiriete… Dar priesh 2 metus ejau su MB 190 pas kury gamyklishkai galines lempos uzpustos buvo tai ne shuo neamsejo…
uzvakar ejau tech.apziura ir klausiau del zibintu tamsinimo tai pasake kad jokiu budu negalima net ir laku.tik pamasciau jei graziai uztepliosi tai galesi jiems priburt jog tai gamyklines faros.
mano mb190 irgi be problemu ejo technine su originaliais hellos tamsintais zibintais, bet cia ir yra skirtumas teplioti lakais, plevelemis, su kuriais tech apziuros nepraeisi ir originalus kuriu shviesos laidumas atitinka normas
Pats geriausias budas pries temdant issukti lemputes ir "pratiuningavus" lempas ju nesusukti atgal. Paskui vaziuojantis tikrai nesupras ar kas dega ar ne, o ir tikslas bus pasiektas- nei STOPU, nei POSUKIU!
[quote]Gangiuxz rašė:
Pats geriausias budas pries temdant issukti lemputes ir "pratiuningavus" lempas ju nesusukti atgal. Paskui vaziuojantis tikrai nesupras ar kas dega ar ne, o ir tikslas bus pasiektas- nei STOPU, nei POSUKIU!
[/quote]
Ir tiuningas
jei perdaug uztepsi tai tikrai bus probs, bet jei tik patamsinsi pora sluoksniu lako, tai praeis kaip gamyklinis. yra glazurai skirtas lakas, kuri naudoja visokie puodziai ir siaip darantys dirbinius is molio - taigi ir ieskoti reiktu tokio pobudzio parduotuvese. dziovinti laka reikia orkaitej tik nepadaryk per karstos, nes turesi plastmases gabala is savo faros
Su laku pustu galu praejau dvi apžiuras. Paskutini karta patare susitvarkyti tik prieki, nes irgi posukius buvau uzpurskes raudonai, bo sake protingesnis agurkas gali prisikabinti. Dabar pasikeiciau i baltus ir sekmingai vazineju. O gal praleido, kad Starkos buteli daviau?
As irgi be problemu praejau TA,pas mane tik posukiai galiniu faru raudonai uzlakuoti.
o kaip su tamsintais zibintais, ar jus nakti ka nors matot?
Del radonu tai nieks beveik nesikabina( gali tik pasipizdavot kad mentai pagaidys) ir gerai atrodo, o su juodais tai galima tik butu 1 sluoksni tolygiai pereit, nes jei du ir > tai jau per daug juodi atrodo ir nepraleis
Svarbiausia: nei juodai, nei raudonai neuzpurksti galiniu baltu plotu!
kokia čia tačka?
Jau kai juodai uzsipurskia visas galines faras (ne vien tik posukius) tai jau zertviskas vaizdas gaunas, ir visai cia jokio grozio
kokiai masinai tamsint nori?
jo jo ten manai debiliukai sedi