KOkie vaikinai jums graziausi:Baltaodziai;Juodaodziai ar Mulatai?

paziurek i savo nicka Apakęs kaip tau negeda Baisu

Ner skirtumo, svarbu pati asmenybeMirkt

Mulatay GirtasLaimingasMyliuDrovus

Taip asmenybe pati svarbiausiaTaip

Baltieji… balta balta oda…GeraiTaipNekaltas

IndėnaiNekaltas patys gražiausiCha cha o iš išvardintų
1.mulatai
2.baltieji
3.nigeriai ( šaudyt nigeriusCha cha)

nusigrimavę gotai traukia?Nekaltas įsivaizduok, eina toks gotas- visas juodas juodas, tik balti dantys šviečiaCha cha

yo…net kitu pasisakymu neskaiciau, o tik atsakyti skubuTūsasnegriukai, toki mieli lyg shokoladukaiŠypsenammm koki jie fainulkos daugumaLiežuvisnors sutinku kad zmones reik ne pagal isvaizda vertint, o zhet kas kaireje krutines pusej bei ant peciuŠypsena

hmm…na pirma tai man labai nepatinka pac pasakymas : negrai… juodaodziai jie juodaodziai( negrai kazkaip rasistiskai ir zeminanciai skamba)
wa…o seip tai labiausiai man patinka mulatukai…tie ju bruozai: dideles akys,luposNiam niamLaimingas…wa…paskui juodaodziai…nors seip ir baltaodziu labai nieko pasitaiko…

juodaodziai grazusTaip

bet baltaodziai graziausi

baltaodzhiaij taj neNe per balti Juokiasi
balta oda man nepatynkaLaimingas
geriausej taj mulatasTaipMyliu

turbut baltaodziai…Niam niam

tai aisq baltaodziai Šypsena ypac lietuviukai. musu krastieciai tikrai graziausi Šypsena Myliu Flirtas Drovus Flirtas Bučkis Bučkis

tik ne negraij Veee Veee baltaodzeij Liežuvis

Baltaodziai.
Visuomet buna ishsimciu.

Mulataj ir juodaodziaiGirtasMyliuMyliu:gGirtasNiam niamLiežuvis

[quote]KandaKaip tu taip gali???visi mes zhmones Piktastas pats kaip ir apie zhydus visi kalba Kandakaip jus taip galit???negaliu pakest Kanda
[quote] Pakeiciau ta mano "negrai" i "juodaodzius" man irgi taip graziau skambaLiežuvis

Nekaltas Wisi grazhus BučkisMirkt

Labewsej mulatai MyliuNiam niam
…tokie nei juodi, nei balti Girtas
liabai grazhus DrovusDrovusNiam niam
Baltieji - atsibode… Nekaltas Bet
ir ju neblogu pasitaiko… Cha chaLiežuvis
O Sokoladiniai nzn, nelab…NekaltasNe

Iwairiai buna taip,kad koks mulatas baltaodis ar afroamerikietis grazus atrodo!!!Nuo waikino priklausoŠypsena