Kokie sunkumai ir su kokiomis instancijomis gali iskilti priduodant nauja karkasini nama?

Kokie sunkumai ir su kokiomis instancijomis gali iskilti priduodant nauja karkasini nama?

Domina mane viskas: kokiu popieriu reikia, i ka reikia atkreipti demesi statybos eigoje(priesgaisriniai reikalavimai, nuotekos…), kokie sunkumai gali iskilti priduodant ir kaip tuos sunkumus geriau pasalinti?

Jeigu turi gera projekta, tai dideliu problemu neturetu kilti.

Jei ne paslaptis kiek kainavo tau tas karkasinis namas, kiek kv. metru?

Projektas pas mane tai viskas gerai. Bet ne visos statybines medziagos su popieriais. Ar nebus tokiu klausimu pvz. :is kur jas gavai? Kodel be popieriu… Nors kita vertus dauguma imoniu prekiaujanciu mediena tu popieriu ir neduoda pirkejo ir savo naudai. Bet ar nereikes tai aiskinti kazkam priduodant nama? Nemanau kad esu vienintelis Lietuvoje perkantis mediena pigiau ir be popieriu. Tiesa-man dar tos medienos reikes daug, gal verta ir su popieriais dali isigyti?

Dar mano namas be vainiko ant stogo. Kita menesi, manau jau ir vainikas bus. Namas120m2+30m2 garazas, vieno auksto be mansardos. Su viskuom planuoju isleisti apie 120.000 . Galima i daug mazesne kaina isitekti, bet as jau toks, kad daug uz ka permoku, nes nesu statybininkas ir nemoku taupyti kaip kiti.