Kokie pliusai iš muzikos mokyklos baigimo?

Kokie pliusai iš muzikos mokyklos baigimo?

Toks ir klausimas…Kokia nauda iš muzikos mokyklos baigimo?Kas turi praktikos, atrašo Nekaltas

Jokių pliusų.
Tik didelis moralinis pasitenkinimas ir palengvėjimas baigus.

Mano nuomonė ta pati,tikėjausi, kad kas nors paguos, nes aštuoni metai vargo labai baisiai skamba Cha cha

JEI baigsi, tai tikrai nesigailesi. Vis naudingiau nei prie PC praleistas laikas.
O be to “Ka ismoksi, to ant peciu nenesiosi” Mirkt

tik pabaige muzikalke zmones gali stoti i muzikos akademija Mirkt

…turesi islavinta klausa, ismanysi muzikos rasymo mena, atskirsi muzikini slamsta nuo tikros kokybiskos muzikos ir nebutinai klasikos… tiesiog sitoje srityje busi isprususi ir tikrai nepakenks tai tau… ir apskritai menas tau nebus tabu, ji puikiai ismanysi… Šypsena ir siaip ateity turesi ka grazaus prisiminti ir anukams papasakoti, kad ne prie pc sedejai, o kazka idomaus ir turiningo nuveikei…
p.s… as tai 7 metus lankiau muzikos mokykla ir baigiau su pagyrimu… tikrai nesigailiu, kad lankiau… man puikiai sekesi, tik gaila, kad tingejau dar lankyt ka nors papildomai… visos tos papildomos veiklos duoda labai daug naudos… kai turesiu savo vaiku, tai tikrai dziaugsiuos, jei jie lankys papildomus burelius ar uzsiemimus…

Kas dar be muzikos akademijos? Laimingas tai jau žinau…

Jei klausos neturi, sunkiai Tau ją kas nors ir muzikos mokykloj išlavins.
Muzikos rašymo meną? Negalėčiau tuo pasigirti, nors taip pat baigiau muzikos mokyklą lyg ir su pagyrimu.
"Muzikinis šlamštas" yra labai jau subjektyviai suprantama sąvoka. Tikrai ne visi, baigę muzikos mokyklas, turi vienodą požiūrį į tai.
Išprusimas ir apskritai menas ne tiek nuo muzikos mokyklos, kiek nuo paties žmogaus priklauso.
O turiningas ne tik muzikos mokyklos lankymas gali būti. Aš anūkams tikrai ne apie muzikalkę pasakosiu, nes ten nieko turiningo neradau.

[quote]

Baigęs moralinio pasitenkinimo kažkodėl nepajutau, bet vat palengvėjimą Taip be to, man muzikos mokykla pasitarnavo kaip kantrybės mokykla, užsispyrimo ir pan. Šiaip nesidžiaugiu ją lankęs ar baigęs, ypac, kai mano veikla visiškai nesusijusi su muzika, kiek cv įvairių ar prašymų rašiau, tai muzikos mokyklos baigimą įtraukiu, kaip paskutini punktą, ir dažniausiai viską nusakau sakiniu “esu baigęs muzikos mokyklą”. Manau per tą laiką kai lankiau muzikos mokyklą būčiau nuveikęs daug daugiau ir naudingesnių darbų. Vien tai, kad turėjau atsisakyti teniso, kuriam aš buvau gabus Liūdnas ir kitų veiklų, atsigriebt bandžiau baigęs, gan sekasi, bet prarastų metų niekas negražins. Tėvams patariu į meno mokyklas siūst vaikus, kurie ir myli tą meną, o ne tikėtis, kad kadanors pamils…

didelė palaima ir laisvės pojūtis :>~
bet šiaip jeigu nori ateitį su muzika siet, tai didelis pliusas…
bet kad muzikos mokykla tokį norą tik panaikina Juokiasi

Mmh…kai buvau mažute norėjau būti panele menininke, bet menas dbr tik susvetimėjo Cha cha šeip ar taip, pritariu Veee svarbiausias klausimas, tai dėl CV,kurių kaip matau visiškai nekeičia muzikos mokyklos baigimo diplomas

na man asmeniskai pliusas buvo tik toks, kad pati norejau - pati baigiau… kitaip tariant, pasididziavimas savimi…Cha chaJuokiasi kita vertus, kaip jau cia buvo mineta, ka ismoksti - to ant peciu nenesioji…Nekaltas ir siaip, juk ganetinai gerai praleistas laikas ir prisiminimai…Drovus

[quote]
Egocentrikė rašė:

Jei klausos neturi, sunkiai Tau ją kas nors ir muzikos mokykloj išlavins.
Muzikos rašymo meną? Negalėčiau tuo pasigirti, nors taip pat baigiau muzikos mokyklą lyg ir su pagyrimu.
"Muzikinis šlamštas" yra labai jau subjektyviai suprantama sąvoka. Tikrai ne visi, baigę muzikos mokyklas, turi vienodą požiūrį į tai.
Išprusimas ir apskritai menas ne tiek nuo muzikos mokyklos, kiek nuo paties žmogaus priklauso.
O turiningas ne tik muzikos mokyklos lankymas gali būti. Aš anūkams tikrai ne apie muzikalkę pasakosiu, nes ten nieko turiningo neradau.

maza smulkmenele - jei neturi muzikines klausos taves i muzikalke nelabai ir priims.

va būtent Mirkt

Per visą laiką kai lankiau muziką, galėjau nuveikti daug daugiau,aktyvumas kentėjo ir mokymasis suprastėjo,o atsigriebti už spragas buvo labai sunku, ypač kai “ant nosies” egzai.Guodžiausi tuo, kad bet kuriuo atveju jei nerasiu geresnio darbo galėsiu stoti į pedagoginį ir dirbti, kad ir muzikos mokytoja, bet matau, kad klydau,šeip ar taip man liko tik keli mėnesiai ir pabaigsiu.Gal ir pajusiu tą moralinį pasitenkinimą…???

pabaigus muzikos mokykla pajutau vieninteli dalyka: “laaaaisveeee”. tiesa, po kokio pusmecio nebeturejau jos kur deti.
zodziu, didziausi pliusai: nesvaistysi veltui laiko, puiki atminties (kuriniu mokinimasis mintinai lavina atminti), draugai, turesi kazkoki gabuma (dainuoti i tona, groti instrumentu ir pan), be to tai diiidelis ir riebus pliusas, stojant i universiteto chora. o ten tai jau tie 7 metai juodo darbo muzikos mokykloj atsiperka su diiideliu kaupuLaimingas

Ir koks gi, liaudiškai tariant, “tolkas” stot į univero chorą, aš nesusipažinęs su pliusais to dalyko Drovus

1. nauji draugai (su kuriais bendrauji ne tik repeticiju metu)
  2. keliones (tiek po lietuva, tiek po uzsieni)
  3. koncertai
  4. su destytojais galima susitart del kai kuriu darbu velesnio pateikimo (pvz, referato pristatyma, esant itemptam koncertu grafikui, galima nukelt iki 2 sav. aisku, tai priklauso ir nuo destytojo)
  5. dainuoji ne vaikiskus ar seneliams skirtus kurinius
  6. galu gale repeticijoje pailsi po ilgos mokslo dienos

cia tesk ir tesk!.. as kazkaip dar per siuos pora metu nei karto nepasigailejau, kad atejau i choraLaimingas

aišku Šypsena