Kokie panos plaukaj jums atrodo grazhewsi?

Kokie panos plaukaj jums atrodo grazhewsi?

Ar ilgi ar trumpi, ir ar garbanoti ar tiesus, apie spalva tiek to neklawsiu Šypsena

ash pati pana, tachiau man patinka originalios shukuosenos, taj gali buti ir trumpi ir lgi plaukaj, swarbu kad butu nerebaluoti, neplejskanoti, sushukuoti…

Niu man atrodo priklauso nuo zhmogaus wejdo Nekaltas vieniem tinka ilgi, kitiem trumpi, o sejp man labaj grazhus yra kajp lauros ish TV3 pagalbos Taip

o kokie tos lawros plaukaj? nebepamenu…

kai jau kazkas minejo, priklauso nuo weido
o sheip swarbu kad ishvis jie butu Cha cha

lauros neilgi ir garbanoti, shwiesus, labaj grazhus man patinkaGeraiGeraiGerai

Graziausia Dzeniffer anistonŠypsena
TaipTaipTaipTaip

Švarūs labiausiai patinkaTaipCha cha

pritariu

Man taj patinka naturalus arba originios shukuosenosŠypsenatada banguoti ilgi plaukaj labaj grazhu,svarbiausia ,kad butu prizhiureti ir ne riebaluoti…del spalvos taj visos grazhios…bet zhalia grazhiausiaŠypsenaCha cha

tik ilgi …Gali buti tiesus arba siektiek garbanori ir butinai blondine Lūpos Cha cha

Niu siaip kokie yra tokie geraij plaukai, svarbu butu susukuoti, neriebaluoti, nepleiskanoti ir pan…nes kai priziuri plaukus tai ir atrodo Gerai…Tik yra vienas dalykas, kad kurios Moteris turi tiesius plaukus, nori garbanotu ir atvirksciai Cha cha Tai wa as irgi turiu sita durna gal nora, noriu arba tiesiu arba garbanoru plauku, nes dabar jie pusiau garbanoti Kanda Cha cha

Shiajp grazhiausia wisishkaj tiesus neishsipoote tokie, arba nestipriaj garbanoti tokiom smulkiom garbanom…LaimingasDar labaj grazhu trumpi suwelti…Šypsena

patinka normalaus ilgio (ne per ilgi ir ne per daug trumpi), swiesus (bet peroksidine blondine taj Veee)

Kvepiantys… MyliuNiam niamGeraiTaipApkabinimas

ir be uteliuTaip

mmm… nzn net… siaip kaip kazkas ir sake, priklauso nuo to kaip kam tinka… bet man siaip labai grazu, kaip pas mano viena drauge yra… naturaliai sviesus, stori (ta prasme ju daug), ilgi ir tiesus Mirkt

na bet jej nezhiurint y vejdo forma… nezhiurint y taj ar vienaj tinka ar nia taj kokie grazhewsi tada?

aj nu dar galima paklawst kajp su spalvom… netajkykit prie akiu, tiesiog sakykit grazhewsia plawku spalva Šypsena o gal grazhew visokiom spalvom pridazhyti, sruogelem?