zalioji mylia tai turbut populiariausias ir tikrai geras, bet shiaip esu mates ir kitu maziau populiariu jo filmu… tik va nebeatsimenu pavadinimu… bet susidariau nuomone, kad pagal s.king turbut visi filmai yra liux!
na man visai nieko buvo tamsioji puse. ne labai stiprus filmas, taciau per ji neuzmigau. pasiekimas.
langoljerai… na mano nuomone apie juos jau issakyta mano sukurtoje temoje seniai…
Dar toks "Švytėjimas" yra.
Dar kažkada mačiau filmą su Christopher Walken pagal jo novelę "The Dead Zone". Novelę dar pamenu, filmą sunkiai, bet turėtų būti geras
Va cia jus ir suklydote,nes S.Kingo knygos yra nerealiai geros,o va filmai pastatyti pagal jo knygas tai retai verti ziurejimo Galiu sutikti,kad "Zalioji mylia" "Pabegimas is Sousenko" "Dvikova" ir dar keletas yra verti ziurejimo filmai.Gal ateityje tobulejant kino technikai ir spec.efektams kartais isvysime gerai perteiktus vaizdus,itampa savo ekranuose ar kino teatru salese.
pilnai pritariu.
butent zalioji mylia matyt ir yra stipriausia s.k. knygos ekranizacija. taciau cia galima gincytis iki nukvakimo, kadangi kiekvieno kino megejo skonis kitoks.
daug sutikau zmoniu kuriem filmas nepatiko. ir LABAI nepatiko. kaip ten jie issireiske… lyg ir sake kad per ‘sunkus’.
as butent tokius filmus labiausiai megstu. taciau neteigiu kad yra bent viena s.k. ekranizacija pralenkusi knyga. ir, beje, manau apskritai nera tokio filmo.
paprastas zmogus neskaites knygos pagal kuria statomas filmas, ji ivertina gerai. o va skaites knyga, dazniausiai nusivilia. kadangi skaitydamas viska isivaizduoja savaip, o va rezisierius isivaizduoja kitaip. taciau visiems neitiksi. o as skaityti knyga ar ziureti filma rinktis jums.
as, kalbant apie S.K. renkuosi pirmiausia knyga…
prisipazinsiu: didele geda… bet…
ji ziuredamas uzmigau. ir maciau tik pirmas koki 20 minuciu. negaliu spresti apie si filma. todel savo pirmajame komentare ir pagyriau ‘tamsioji puse’. ji ziuredamas galu gale neuzmigau
bet visgi, reikia paziureti si filma.
o gal palaukti atsiliepimu is kertuko… r.b. ar froido? visgi paskaicius ju diskusijas ir pamatai kas yra kas…