Kokie CD-r CD-rw geriausi ?
Iš pigesnių isirašai ir išmeti kažkaip savaitę patrini ir jau viskas po CD.
O normalūs apie 2Lt kainuoja, kokius pirkt ?
Kokius CD-rw kad ilgai laikytų ?
nes su princo buvo isirašai po kokio 5 karto suaižėja visas ir viskas jau ir nemažai taip jų suaižėja.
tuoj prasides
CD-RW naudoju Verbatime, nesikudziu, naudoju juos daugiau ne metai1 Bet to mano CD-RW TEac e540, nelabai megstu pigu kaip Memorex CD-rw!
CD-R gan nebrangus ir kokybishki Acme raudoni su DOuble Protection kaina nuo 1lt iki 1.5, ziurint kiek pirksi, ir ar cake box, maiseliuoes ar slim dezutes, juos gali rasti pigiausiai Rimi!
shiaip Verbatim, bet dalis ju eina is fabriku indijoj ir jie man kazhkaip nelabai. geriausi kurie pagaminti Taiyo Yuden gamykloj , japonijoj
Verbatime, nors man tai "nepareina" ir kitokie: atsargiau elgtis reikia ir tiek.
Geriausi Verbatim, bet ash perku vien tik ACME nes esu patriotishkai nusiteikes
Verbatim
Princo
kiti
Ash perku ACME ir CD-R ir CD-RW. Be to daznai i CD-RW tenka rashyti ir patikek viskas kuo puikiausiai. Tikrai ash visu 100% pasisakau uz ACMES produkcija. Beje dar laikausi tokios nuomones, kad reikia palaikyti lietuvishka gamintoja, kuris beje gamina tikrai labai geros kokybes CD.
irasykit Acme tokiu greiciu koks parodytas ant Cd ir pamatysit kas atsitiks ??? che che che
pabandyk…sutrukines vidine cd puse…
as naudoju Verbatim iraso no problem
kiek girdejau acme cd-r palaikius 'biskuti" pries solniska… ir ragai…
irasiau, niekas nesutrukinejo
ash naudoju tik CDRW tai perku verbatimo arbamemorex
Show must go on
Kur dingo SKY???
verbatim arba acme prikuo kiek turiu tuo metu bapkiu ir kaip skubiai reik
O kokie pigiausi ? acmej po 0,81Lt tortas 100vnt gal zinot kur pigiau ?
Is atvezamu pas mus geriausi ir kokybiskiausi yra TDK. Tikrai verti demesio.
Pirkim preke lietuvishka, ja laikykim dezutese. Ash cd neskalbiu ir nedziaunu ant virves, tam tixlui yra dezutes ir lentyna. O beje ACME kainos ir kokybes santykis tikrai yra labai geras. Tegyvuoja lietuvishka pramone
Turiu ir acme ir princo kompaktu, ir dar visokiu lievybiu, bet nei vienas dar nera suluzes. O siaip tai werbatim kompaktai patys geriausi, o diskeliai lieviausi va