kokie atsiliepimai del printerio

kokie atsiliepimai del printerio

Klausimas turėtojams. Kokia reali A4 lapo spausdinimo savikaina (be popieriaus kainos), jei spausdinti nuotrauką max kokybe? Dažai Canon.

sugalwojau printeri nusipirkti ir tekstui ir nuotraukoms spausdinti. apsiziurejau ir radau cia du tokius modelius: Canon PIXMA iP4000 464.77 Lt. HP PhotoSmart 7760 466.44 Lt. kainos fortako. butu idomu suzinot kokie atsiliepimai, kokios nuomones, gal kas naudojat? o gal kas nors kita varianta pasiulysit. beje shirdis traukia arciau canon.

Kiek teko girdėti atsiliepimų, tai dauguma geriau atsiliepia apie canon. nžn kaip šis PhotoSmart’as bet, tarkime PhotoSmart7450 spausdinimo išlaidos yra didelės ir atspaudai nėra atsparūs drėgmei, aš rinkčiausi canon, galbūt HP patobulino savo technologijas, bet visgi, mano nuomone, canon ir lieka canon.

sitaucija tokia: Hp geresnis kontrastas. Taciau cia pliusai ir baigiasi. Canon, turi maza nukrypima nuo kontasto,taciau tai nera jau taip labai pastebima. Canon dazai pigiau kainuoja nei Hp, taip pat ilgiau tarnaus kasetes - maziau eda rasalo. Visa tai buvo issamiai apzvelgta viename tinklapyje, nepamenu adreso. mano pasirinkimas ir to tinklapio autoriu buvo cannon, bei dar kitas spausdintuvas(pavadinimo nepamenu), hp liko paskutinej vietoj (is 3) Beto canon teksto spausdinimas(teksto kokybe) buvo ivertintas geriausiai is 3 pteiktu.