Kokie atsiliepimai apie PENTAX OPTIO 750Z ?

Kokie atsiliepimai apie PENTAX OPTIO 750Z ?

Nekaltas galvoju pirkti si modeli, tai gal kas pasakys ka nors gero arba blogo apie si, ir apskritai apie Pentax kaip apie firma. Aciu.

Pentax yra rimta firma Šypsena Na o apie konkretų aparatą - čia rimtas testas: dpreview.com/reviews/pentax750z/

testas tai rimtas (ir firma rimta) bet jis parodo kad kas liecia nuotraukos kokybe tai is visu ten paminetu modeliu ji prasciausia Nežinau

Labai dekoju uz patarimus, visgi as ji jau nusipirkau, tai nieko kito nebelieka - tik dziaugtis tuo ka turiu Šypsena Dabar galvos skausmas kokia atminties kortele issirinkt, noretusi dideles talpos (512 arba 1 Gb) , ir kad nebutu ziauriai brangi.Ka manot apie Trescende firma? ar galima ja pasitiket? labai jau itartinus greicius raso (40 ir 60x) ?

Kas del firmos nezinau, bet 60x tai yra ~10Mbps, jei gerai bepamenu. Tik toki ir aukstyn ziureciau, aisku, jei tavo aparatas palaiko ji toki. Jei ne-piningi i bala tskant.

del korteliu tai tik Lexar. 5 metai garantija

Panasu, ji ten taip nuvertino del isiuto triuksmu valymo prie didesniu ISO - bet kazkodel man atrodo tai visvien geriau, nei kad isvis nenaudoti sakykim ISO400 arba nuobodziai valyti triuksmus specialiu softu (fotikas vistik megejiskas). Turbut visi kompaktai prie ISO400 siaip ar taip duoda nepatenkinama rezultata. Uztat nera purple fringing - tai tikrai malonu. Uztat tame paciame saite Canon S70 ivardyti mano akimis gerokai didesni trukumai, tas pat stiprus purple fringing ir vistik fotikas ivertintas auksciausiu balu. Man seniai atrodo, Stevas turi kazka bendro su Canon marketingu Nekaltas