kokIbė?
Kągi, jau rytoj antrąkart vešiu savo Alpine’ą į garantiją. Čia man vienam taip pasisekė ant broko pataikyt, ar rimtai su kokybe jiems darosi nekas?
nepalyginsi su senais alpine’ais. groja gal ir graziai, bet kokybe tai nuvaziavus
dauguma firmu gavno leidzia,del to perku tik senesnius modelius
DziZa kas pr modelis?
Alpine produkuje mój teść w Łodzi, mówi teraz jest ostatni shit one naciskając.
woodzis - Šitas alpine’as buvo pirmas magas, kurį pirkau naują iš parduotuvės. Ir švelniai tariant ne pats pigiausias magas, o vien bėdos, kai iki tol su jokiu dėvėtu magu bėdų neturėjau Nors, garantija visgi dalykas geras
Ir bent jau žinau kad vagėjų neremiu
kur garantija? Šian service net pabuvau tai sakė magnetolas keičia į naujas - netaiso jų niekas.
cda-9886R
mm… nu jau cia neblogas modeliuks man bl sianakt 9881RB nupyzdino
Karolis - Alpine’ų garantija Jungtis užsiima. Prieš tai buvo ekranėlis sugedęs, tai keitė visus mago snukio vidurius, bet paties mago nekeitė. Dabar lazeriui kažkas, tai gal duos dievas naują duos
Edgariukass - Užuojauta. Vat dėl to niekad mago mašinoj nepalikinėju
Jungtis? net nežinau tokių. Tikėkimės duos naują.
Dziza>paskutinis mano pirkinys i parduotuves buvo clarion dxz538,buvo tikrai puikus pirkinys,pas draugeli lyg siol groja,bet uz ji ir pamoketa buvo apie 900lt Pirkosi draugas zmonai clariona ten uz 349lt nauja,per metus laiko 2 kart garantinis. Su brangesniais modeliais kazkaip lyg maziau to broko pasitaiko,bet vistiek ne tas kas buvo bent pries 5-6 metus kokybes prasme
gal zinot kaip l.rytas suzaide?
DziZa tai vi maga namo velkiesi? ir bl lineikas ryte jungineji ri t.t.t?
woodzi bet tai kad ir ner prasmės ilgai veikiančiai technikai dabar. Vakar buvo mp3, šiandien usb su mp3 ryt jau usb3 su mp3/4 ir panašiai.
drylio > delfi.lt
Edgariukass - Yup, o ką daryt? Kadangi su nepirmu magu taip, tai jau pripratęs. woodzis - Už šitą prieš gerus metus 1250 mokėjau, taigi dėl to ir stebiuos kad jau antrą kartą keliaus į garantiją
Pradėjau dairytis į kokį SH serijos JVC žieminukui, gal pigesnis magas kibire geriau tarnaus, nes kai tik įdėjau magą į šitą mašiną - iškart bėdos atsirado, nors ir pravodkėj ir kitur viskas gerai
Karoli>na nezinau nuo 03m turejau clarion dxz838 veike iki praitos ziemos didziujiu salciu(-20),tada cd valdymo cipas nukepe ar pan per ta laika,jokiu gedimu ar nesusipratimu kazkokiu…