kokias kolonkes imt?
HMS Wavemaster MX-5, 13,4cm wooden woofer(90W RMS)+1center+4x2 aluminium satell.+remote control(268lt)
ar
Speaker Creative Inspire 6700 bulk, 6.1 (58W+120W+22W RMS )(327lt.)
pas HMS daugiau W,bet kazin ar real??bet creativas yra creativas…subas 20W,o kas tie 22W??? tai patartumet gera varda imt ar daugiau W??gal dar ka galit pasiulyt uz panasia kaina???
5 kalashkes po 8 vatus, centrine kolonke 20 vatu, o subas 22 vatai
Siaip tai zinai, as asmeniskai imciau HMS Wavemaster, nes turi daugiau watu bei pigesnes .O kas del Creative - aplamai mokama uz varda, bet kas liecia kokybe
…jei netycia sugalvosi paklausyti ir isbandyti Creative galimybes, tai po kokiu poros savaiciu gailesiesi
, jog sumokejai uz $uda gan padorius $.Du kartus pirkau Creativ’a ir abu nusivyliau,nepateisino savo vardo.Dabar turiu YAMADA B-562-33(5.1), satelitai po 10W, woferis 18W.Patikek klausausi ir dziaugiuosi
.Pusei miesto koncerto nesurengsi, bet +2 ir -2 aukstu kaimynams ramybes nera
.Korpusas medinis-tai ne creativo plasmase.Ir kaina kiek maciau dabar apie 270Lt.Dar vasara deficitas buvo.
Zodziu kolonkes jei mediniu korpusu jau gali mastyt,jei plasmase - eilinis barskutis.
nuotrauku foto parodyk ?
poizzon cia manes prasai?
o creativas ne medinis??kazi kaip su wavemaster??
as taj uz creativus…enusivyliau nzn man tai gerai…
creativo subo deze medine…
creativas - plasmase.Atrodo kad medinis. Mano tevas pirko backa alaus.Galvojau medine,po kurio laiko isitikinom,kad tai kazkokia plastmase ir jai nesunku suteikti medzio efekta.
O kaip ten su tuo 6+1 ar tik ne Audigy2 prireiks?
Siaip Creative Soundworks turiu nuo 1999 gal… pas dukra kompe vienas komplektukas senu 4+1, pas mane naujesnes 4+1, va Stukyne turejo 4+1 o dabar nusipirko 5+1 5300, deze subo ko gero medine. Skamba visai neblogai, dar neteko iki siandien girdet kad Creative meshla kisha
sake uztektu 5.1 kortos…2 laidai i viena skyle kishas…niu kad creativas ****a kistu ir neteko girdet…
6+1=7 iki shiol budavo
O ant mamkes yra tik trys lizdai
i kiekviena po du ruperius gaunasi 5+1 o ne 6+1
Kitaip neisivaizduoju
6+1 ko gero maciau tik intelineje ploksteje ir pas Audigy2
Na kaip sakant skonio reikalas, bet mano simpatijas creativas prarado ir ne tik mano.Draugelis del creativ’u ejo is proto VISI $ kuriuos taupe buvo skirti TIK creativui…Kiek isgirta,kokia kokybe siuloma creativo - fantastiq.Dabar apie creativo kolonkes geriau prie jo nesneket.Zmogutis nusigriauze visus nagus(ranku irgi).Kaip jis pasake:"tokia kokybe geriau buciau prageres". Garso plokstes man patiko - tai vienintelis dalykas kuris patinka.
turiu omeny pakaktu paprastos creativo kortos 5.1 uz 119lt
Turiu aš tas Yamada kalaškes. Lievakas ir tiek, man tikrai jos nepatinka. Ir koks ten medis, pjuvenų plokštė įdėta. Muzikai visiškai netinka, na žaidimams ir filmams neblogai. O jei muzikos normaliai norisi paklausyti, tai, ble.t kažkoks gaidys. Mašinoje n kartų pas geriau skamba, o ten tik plačiajuosčiai dinamikai už 130 Lt įstatyti
Creativas tikrai kokybiškai gamina, viskas labai kruopščiai, matosi, kad ne šū.do gabalas. Yra jų produkcijoje ir prastesnių kalaškių, ir neblogų monstrų. Už 300 Lt niekur gerų kolonkių nenupirksi, nėra ką ir kalbėti. Reiktų kalbėti apie 600-800 Lt, kažkas padoraus jau išeina.
Apie HMS. Labai galingas subas, o tai tikrai yra cool Neteko klausytis kaip skamba. Siūlyčiau prieš perkant paklausyti
geriausia tai ko niekada neturejai, graziausia tai ko niekada nematei.|ERROR| teks spresti paciam, nes kiek zmoniu tiek nuomoniu . Zinai nusipirk tas HMS ir parasyk kas te do per zveris
bet parasyta,kad HMS subas 90W kazkaip nesinori tiket aisq paklausyt reikes,bet parduotuves dideles ir ten visai kitas skambejimas…
tie watai… Cia musu chebrytej buvo klausimas prie alaus kiek gi is tikruju vertas tas 1W.Cia kai mes matuojam rusiskais. Galutine isvada kuri isplauke is kaikuriu patirties, kai kuriu tik teoriniu ziniu - 1W RMS reiketu dauginti mazdaug is 4.Matysim mums iprastus rusiskus vatus.Aisku jei manai kad tai pasakos - tos nuomones tikrai nepersu.
|kovotojas| rašė:
tie watai… Cia musu chebrytej buvo klausimas prie alaus kiek gi is tikruju vertas tas 1W.Cia kai mes matuojam rusiskais. Galutine isvada kuri isplauke is kaikuriu patirties, kai kuriu tik teoriniu ziniu - 1W RMS reiketu dauginti mazdaug is 4.Matysim mums iprastus rusiskus vatus.Aisku jei manai kad tai pasakos - tos nuomones tikrai nepersu.
gal dalint is 4??
Na siaip pirkau manta firmos 5.1 sistema,medines,distancinis,ka zinau kolkas norm