Kokias koloneles patartumet rinktis is 2.1 ?

Kokias koloneles patartumet rinktis is 2.1 ?

Ruosiuosi pirkti 2.1 koloneles staliniam kompiuteriui. Taciau po kokio pusmecio jas tektu naudoti prie nesiojamo kompo. Skirtina suma iki 200 lt. (ar panasiai)
Kokias patartumet rinktis, o kokiu neverta? Pagrindine paskirtis - muzikos klausymui, tad noretus svaraus garso ir skambejimo. Kambarys nedidelis.

dauk nori uz sita sumaMirkt

Man regis spyna kvepia Taip

visai reali suma, kad galima būtų nupirkti padorų daiktą.
pvz Microlab SOLO3 MK3, 216lt fortake
http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/SOLO-3.htm
apgros visus tuos zaislinius creativus ir kitus, kad ir uz dvigubai didesne suma.

2.1 isvis yra blogis… jie gerai tik tuo atveju, kai ant stalo mažai vietos

pirk creative 2.1, garsas visai padorus, subas is "medzio"

Skaf, na kai bendrabutyje gyveni, ir dar ne viena, tai kitko ir neapsimoka. jei 5.1 isitaisysi, tai nei normaliai sudesi, kad skambejimas butu, o jei bet kaip numest - tai velniam isvis tada reikia.
Tai apie microlab geros nuomones esi? o cia is patirties?

apie microlab is patirties, ju vienintelis trukumas, kad uzima nemazai vietos ant stalo.
visi tie creativai ir kiti 2.1 zaisliukai, tinkami nebent bumcikams su cypcejimais… atsikandau nemazai 2.1, daugiau pas mane is kompo negros jokios 2.1 Šypsena

O dabar iskilo klausimas palyginus ta pati modeli poroje miclolab saitu: kur visgi teisybe labiau raso: at jusu noridytame ar http://microlab.com/products/acoustic/stereo/stereo_38.html?

Nes smarkkai skiriasi nurodyti diapazonai.

Beto, ar jos tiktu jungt pries nesiojmo kompo?

Topocentras Kietas

diapazonai ir ten ir ten yra tik sausi skaiciai, nes nenurodo, liaudiskai sakant, komiame garsume juos atkuria, labai labai tyliai gali atkurti ir prastos koloneles nuo 20-20.000Hz.
bet kokiu atveju uz 200lt nieko nerasi geriau, nei sios kolonkes.
solo3 yra trijuoste sistema, jei lyginant tuos creativus 2.1, tos kolonkes turi viena wooferi, cia yra du, plius pazekit kokie 2.1 vidutiniu dazniu garsiakalbiai, pieskos, tai del to ir gaunasi pas 2.1 dazniu charakteristika ne tiese o beveik sinusoide Cha cha plius visokie fazikiniai iskraipymai (del didelio atstumo tarp garsiakalbiu, wooferio ir tu plastmasiniu dezuciu) tai sakau jos tinkamos tik pasizaidimui ir kai mazai vietos ant stalo Šypsena matau, kad mergina ieskosi, tai nenoriu labai moksliskai kalbetiŠypsena
p.s. jei groja nuo paprasto kompo, tai taip gros ir nuo nesiojamo kompo.
tikrai nesiulau butent microlab, esu bendes (kalabant ne apie buitines, o PC kolonkes) Jazz senesiu modeliu 2.0 ir gan neblogai groja, tik bandau atkalbeti nuo reklamos itakos ir pinigu svaistymo uz pilkosios mases sindroma 2.1, 3d virtual surround ir kita garso iskraipymo aparata… Šypsena

Solo 3 yra dvijuostes. Juostu skaicius nera garsiakalbiu skaicius koloneleje. Ir apie suba ir piscelkas nesvaik. Nesigirdi subo vietos jei normalios kolonles ir normaliai pastatytos. Teko pazaisti su Altec Lansing, tai visiskai nesigirdedavo is kur zemas daznis. Atrodydavo kad is satelitu. Labai keistas jausmas. Mazuciukai satelitukai o atrodo zemus groja.

O kokius is Lansingo teko naudot?

tai kodel tada buten dvijuostes? Cha cha stovi trys garsiakalbiai, triju juostu filtrai, tai kas jos daugiau jei ne trijuostes?
idomu butu pamatuoti daznumine charakteristika tu tavo altecu Cha cha kai neesi girdejas kaip turi groti, tai ir atrodo super Šypsena

Kategoriskai nepritariu teiginiui apie garso iskraipyma del didelio atstumo tarp wooferio ir garsiakalbiu. Zemo daznio garsas turi tokia savybe, kad zmogaus ausis nesugeba atskirti nei jo lokalizacijos nei sklidimo krypties.

Juostu skaicius yra skaicius i kiek skirtingu graso ruozu suskirstomas signalas. Sakykim kaip minetose solo kolonlese signalas skirstomas i 2 - aukstadazniui ir mid-bass’asms. abu mid-bass’ai groja ta pati. Tai reiskia kad jie sudaro viena juosta. O Altec Lansingai buvo kazkoks senesnis modelis, kurio dabar nebepardavineja, tuo metu kainavo ~90lt. Garso gal nelabai daug turejo, bet uz tai galejai ant max garso ir ant max basu leisti betkokia muzika ir nesigirdedavo jokiu iskraipymu.

Svarbiausia nepirkti creative Mirkt

Tai siandien kazkiek kiek praziurejau per parduotuves, tai vat net tie keli modeliukai kurie buvo is Cretivo krite akin, nelabai paliko ispudi. Per daug galingumo nereikia, nes kambarys tai nedilis.
Dabar mastau ar veta pustrecio simto ploti uz logitech Z-4, ar galima is pigesniu panasaus ka rasti? I aki krito Microlab A-6321 arba Acme MX-204, kokia nuomone ?

sutinku, normalus wooferiai ir groja iki max 100Hz, o sitie visi 2.1 wooferiai atlieka ir priesbosio vaidmeni…

paprasciausias pavyzdys, tarkim groja dvi bosines gitaros, viena kareje, kita desineje, su normalia aparatura ir girdesi viena kaireje, kita desineje, o su tais 2.1 creativais jos abi gros per viduri ar dar kur… asiku jei klausai vien bumcikus tai dzin, bet jei ivaresne, tai nzn nzn…

abu midbasai groja ne ta pati. solo3 stovi triju juostu filtrai…

O muzika skambes tai ne bumcikai, o symphony, metal, dainuojamoji poezija ir pan… Tai noris grazaus skambejimo. Garso labai didelio nereikia.