Kokias dažais dažot barabanus?/ ratlankius
Tai va, iš po lietnykų labai puikii matosi aprūdiję barabanai, reikėtų juos padažyt. Kokiais dažais esat dažę- ar būtinai tais krosniniais kur dideliam karščiui atsparūs ar ir kitokiais? Kažin ką piešia Hammerite? Brangoki, bet… ne vienai dienai
Pats kažkada golpukui dažiau specialiais (iš balionėlio) , o draugelis nupurškė bet kokiais - tipo mašininiais (irgi iš balionėlio) laikė jam gal kokius 2 ar 3 metus , o aš spėjau ir parduoti… Tiesa , pas mane ne taip purvas laikėsi ant jų - na lengviau nusiplaudavo … A700
As kai turejau bulka, tai nusipirkau flakoneli masininiu raudonu dazu, bugna ir priekinius suportus su svitriniu nusveiciau, kad nebutu atsilupinejes ir nupurskiau ir vsio ir paprasta ir pigu ir du metus tie dazai islaike, o paskui masina pardaviau
Pas mane diskiniai, barabanai. Suportus su balionciku uz 9lt nupurskiau ir
o tai karštis nenudegina?
Nespėja užkaist iki tokio karščio - pirmiau stabdžiai dingsta nuo temperastūros A700
Tai ne fūrai reikia
buna balioneliuose masininiai su laku iskart
nepatikesit, bet su paprastai medzio dazais is senuku, kur 1litras apie 8LT, laiko drasiai pora metu, bet is pat pradziu reikia nudazyt kokius 2 kartus maziausiai, o to 1 litro uztenka kokioms 8 auto beje pavasari buvo gan plati tema apie tai, ten paieskojus rasite dar daugiau atsakymu
hammerite labai fainai atrodo, kaip metalikas
Jei jau dažai, tai dažyk juodai ar tamsiai pilkai. Nes kai ant kokio bemvo pro lietų tekinių plyšius šviečia raudoni ar geltoni stabdžių būgnai tai atrodo nekaip
1926> cia jau personalinis skonio reikalas. Manau kiti gal dazo del estetinio iskirtinumo vaizdo (as apie suportus). O del dazu> paprasti metalui skirti dazai laiko 2 metus, po to lengvais burbuliukais pradeda mest. Extrem salygom isbandyta Bet 2 metai- tai nera mazai. Pries tai butinai gerai nusvitrink, geriausia su metaliniu sereliu sepeteliu jei turi.
Nezinau kaip Vilniuje, bet Kaune Zerutyje as nusipirkau dazus specialiai ratu stabdziu diskams dazyti, yra ivairiu spalvu.
Daziau paprastais uz 10 lt balioneliu. Gerai isvaliau ir laike 1.5 metu kol nepardaviau
Man tie mazyciukai bugneliai “islinde” is lietnyku isvis nerimtai atrodo. Kokia jau ten tacka, jei gale bugnai Tokiai nei lietnyku nedeciau. Bent jau “kiauru”.
tai kaip pirkau jau buvo, negi išmesi. Oi, daug auto su būgnai būna, nepasakok. Kai tik ABS nėra taip ir būgnas (bent jau daugeliu atvejų)
Eik tu, daug auto, nebent jei masinos amzius uz desimtmeti perkopes …
Pas mane ABS ir gale bugniniai stabdziai . Tai as tureciau daryti, masinai dar ne desimt metu nera.
Suportai kaip suportai. Nors man ir suportai gražiausiai atrodo, kai būna dažyti kėbulo spalva, nesenai mačiau berods Opel Omegą - kėbulas pilkas metalikas ir suportai pilkas metalikas. Atrodė tikrai labai tvarkingai O būgninius stabdžius tai slėpti reikia
(kaip ir rašė pėda_smely) . Estetine prasme visiškas gaidys, o dar tą gaidy raudonai dažyti - nu ir nafig