Kokias cigaretes rukote,ir kiek pinigu isleidziate per savaite nuodams?

Kokias cigaretes rukote,ir kiek pinigu isleidziate per savaite nuodams?

Tik norejau suzinoti ar as tik vienas narkomanas is cia kuris suruko po pakeli i diena,o gal jau ta tema kartojosi,jeigu ka tai sorry Kietas

Tu isitikines, kad chia pataikei? Drovus

Sorry tada nu susimaisiau,gi naujoas tebesu gal taip ziauriai nepyksit Juokiasi Tūsas Juokiasi O gal kas ir parasys ka nors Kietas

po pakli per diena?? Apakęs Pavargęs Baisu

nu man asmeniskai pasispaudus ir pataupius pakelio 5 dienom gali uztekt.kas kart stengiuosi mazinti siu saldziai bjauriu Cha chanuodu kieki Angelaso siaip rukau tik malboro laita -pacios geriausios cigaretes pasaulyje Cha cha Kietas

Traviata joo nu kaskur po pakeli surukau Šypsena O tu panelyte uzmirsau tavo nika Sakaij Malboro,nu seip jos panom labaij patinka bnet as jau kaijp 2.5 metu rukau Barclay ruda tai jos man geriausios ŠypsenaPaskaiciavau iseijna virs 1000 lt per metus kas kas taij 1600 lt Šypsena

kur cia bairis?

Eina du eziukai ,vieno nera. Kame reikalas ?

1, 2, 3…juokiames! Pavargęs

1…2…3… su puse aplink B*b* skraido muse Cha cha

ir ka? Nekaltas Pavargęs

dede11 nieko gero zinokis Liūdnas

tai nx floodini?! Pavargęs

ei ko cia raunates?juk tema ne apie nesamones ir bajerius,o apie rimta dalyka-priklausomybe Cha cha o siaip man kazkada barklai irgi labai patiko,bet laikui begant atsibodo,ir uz malbieriu nebera geresniu Cha cha

as tj nerukau… ir tuo galiu pasigirt… siandien sedejo ~20 zmoniu… as tik vienas nerookiau… =] tj va… barclay manau, kad ne kokios cizos… nors bbz…=] (cia pagal rookanciu druagu nuomone)… tarp ju vyrauja: 1. marlboro arba lm (kai turi lt) 2. redvucha (kai neturi lt) 3. saint george (kai kurie visada)

tu chia jau sawe gali wadinti kaminu… Cha cha

geraj,akd nerukaw…nebuna tokiu problemu…xe…litus kitur isleidziu Tūsas

Šypsena Labas rytas suraitytas ir po spinta pakistas. Kam man tas saldytuvas jeigu as nerukau ka ??? Tai matau yra cia tokiu zmoniu kurie atsispiria nors draugai ruko as neatsispirciau Šypsena O pakelis per diena normaliai cia beveijk o + dar Kava uj kaijp skanu su cigaretem Tūsas