Kokias cigaretes rukote,ir kiek pinigu isleidziate per savaite nuodams?
Tik norejau suzinoti ar as tik vienas narkomanas is cia kuris suruko po pakeli i diena,o gal jau ta tema kartojosi,jeigu ka tai sorry
Tu isitikines, kad chia pataikei?
Sorry tada nu susimaisiau,gi naujoas tebesu gal taip ziauriai nepyksit
O gal kas ir parasys ka nors
po pakli per diena??
nu man asmeniskai pasispaudus ir pataupius pakelio 5 dienom gali uztekt.kas kart stengiuosi mazinti siu saldziai bjauriu nuodu kieki
o siaip rukau tik malboro laita -pacios geriausios cigaretes pasaulyje
Traviata joo nu kaskur po pakeli surukau O tu panelyte uzmirsau tavo nika Sakaij Malboro,nu seip jos panom labaij patinka bnet as jau kaijp 2.5 metu rukau Barclay ruda tai jos man geriausios
Paskaiciavau iseijna virs 1000 lt per metus kas kas taij 1600 lt
kur cia bairis?
Eina du eziukai ,vieno nera. Kame reikalas ?
1, 2, 3…juokiames!
1…2…3… su puse aplink B*b* skraido muse
ir ka?
dede11 nieko gero zinokis
tai nx floodini?!
ei ko cia raunates?juk tema ne apie nesamones ir bajerius,o apie rimta dalyka-priklausomybe o siaip man kazkada barklai irgi labai patiko,bet laikui begant atsibodo,ir uz malbieriu nebera geresniu
as tj nerukau… ir tuo galiu pasigirt… siandien sedejo ~20 zmoniu… as tik vienas nerookiau… =] tj va… barclay manau, kad ne kokios cizos… nors bbz…=] (cia pagal rookanciu druagu nuomone)… tarp ju vyrauja: 1. marlboro arba lm (kai turi lt) 2. redvucha (kai neturi lt) 3. saint george (kai kurie visada)
tu chia jau sawe gali wadinti kaminu…
geraj,akd nerukaw…nebuna tokiu problemu…xe…litus kitur isleidziu
Labas rytas suraitytas ir po spinta pakistas. Kam man tas saldytuvas jeigu as nerukau ka
Tai matau yra cia tokiu zmoniu kurie atsispiria nors draugai ruko as neatsispirciau
O pakelis per diena normaliai cia beveijk o + dar
uj kaijp skanu su cigaretem