kokias atostogas pasirinktumete?
na, tarkim, turetumete galimybe rinktis, arba kokia kelione uzusienin, i siltus krastus ar 10 dienu pasivolioti purve Druskininkuose? ir kodel? Gal kas esate atostogave ne sezono metu, tarkim nuo spalio men. ir kur vykote, kokius krastus aplankete? ir kiek kastavo
Pasirinkčiau ir Druskininkus (ten ne vien purvo yra), ir užsienius, ir patinginiauti prieš saulę išsidrėbus. Būtų 3 atostogos
į užsienį loėkčiau atsiung nuo visko nuo aspalio mėnesio Egiptas, Maljorka
o as pasirinkciau kokia savaite Kipre, o po to dar savaite pas mamyte ant peciaus
maljorka
spaly
o lapkrity
ex gerai butu i Egipta koki ar shiaip i kita svecia shali rinkciausi uzsieni, nes niekad neesu buves
vat esme ta, kad mes tokie ne pliaziniai, nemegstam drybsoti saulej, reik veiklos o Maljorka, tai
seniai teko buti Maljorkoj, tai baisesnio kurorto neregejau…viskas pateikta vokieciu turistui, kaboku pav. vulgariais vok. pavadinimais, feee…vienintele dar pramoga, tai masinos nuoma ir vazinejimas po atokius kaimelius
na, tai cia kitas reikalas, reik pabuvoti ir uzsieni nors nieko tame uzsieni ypatingo nepamatysi, bet, aisku, kad reikia ir verta
as tai noretau i kokia Kuba, alia kad kaina
et my znaem kad reikia, gal kada nors
po uzhsieni norechiau pasibastyt
paskutine rugsejo savaite (regis 09 25) isvaziuojam savo automobiliu keturiese i roma. manau, kad susiderins viskas -ir aktyvi kelione, ir papludimis (viena diena tikiuosi praleisti ostijoje) ir siaip visokie ispudziai. neatostogauju vasara - tada, kai kolegos ilsisi, uzsidirbineju pinigus, o kai silta (sakykim) tada ir ant LT gerai, savaitgaliais kur islekti. o rudeni - pats tas. beje, dar labai tikiuosi nuvaziuot rugsejo pab. - spalio pr. i vengrija vynuogiu pavalgyt esu vaziavusi i panasia kelione, taigi paskaiciavom, kad porai kastuos apie 1000 euru - priklauso ar viena, ar dvi savaites valkiosimes. bet man atrodo, kad vis tiek tiek atsieis…
tuomet į Egiptą varyčiau -ne per brangu ir veikt tikrai yra ką o ir sezonas tik nuo spalio/lapkričio prasideda…
o ne per brangu, tai cia kiek mazdaug vienam zmogui iseitu, saves labai neribojant
tai ten galima ne tik drįbsoti… į egiptą spalį galima nuvažiuoti už 2.000 Lt vienam asmeniui su išlaidom. ir daug pamatyti . druskininkų nesirinkčiau… nes jeigu mane kas į tą miestelį ilgiau nei 3 dienom uždarytų, patrakčiau…
alyva, as tikiuosi, kad cia maksimali riba i kaina ieina viesbutis romoje (420 euru), kuras, kelios naktys pakeles moteliuose, parkingas, maistas, muziejai etc. na, tiek analogiskoje kelioneje dvi poros isleido pernai - jie irgi vaziavo automobiliu, tik benzininiu/ dujiniu, o pas mus dyzelis. sakau, kaina gali sumazeti, jei apsiribosime tik roma/venecija, nes venecija pakeliui. bet kas mus zino…
Tai jei sakai kad pleze drybsoti nemegstat, tai tik uzsieni rinktis! nes druskininkuose 10 dienu tai atsibos, i druskininkus ir savaitgali koki nuo 5-7dienio galite pabuti, o i uzsieni taip paprastai neislekit. cia net nera ka lyginti situ dalyku
į Veneciją būtinai užsukit
aš ten visada noriu sugrįžti… tik kavinėse ten net kavos geriau nepirkti… kai kuriose kainuoja kavos puodelis iki 20 Eur
siaip tai nzn kodel, bet mane kur kas labiau traukia posovietines salys…gal kas Kryman per barxatini sezona buvo nulekes? o Druskininkai, nzn, mes su vyru buvom nuvare ismeginti ziema 3 dienas, tai kaip ir pritruko mums tu dienu, o poilsis tai liuksusinis o dar kai pagalvoji apie teigiama poveiki sveikatai
Sugrįžus, kaskart parduotuvių vynų skyriuje užpuls depresija - kokį brudą čia reikia gerti ir už kokias kosmines kainas Tik nesugalvokit su savo mašina važiuoti.