Kokiam turguj masinos pigaiusios?

Kokiam turguj masinos pigaiusios?

gal patartumet kuriam turguje masinos pigiausios?

Radvilishkio turguje.

as tai manau, kad radviliskyje kainos tikrai patrauklios!!!
ir apskritai truputi dauzta masina paiimti ir susitvarkyti!!!

na musu nuomones su MENEKEN sutapo!!! ka kiti mano?

Nuvazhioji y marijampole, sekmadienio vakare arba pirmadienio ryte leki prie sienos, kur dar tik atlekia tralaiŠypsena
ishsirenki kaip kolegos sake shvelniai dauzhta mashiniuke ir pasiimiŠypsena
mano kaimynas (mashininis ) sake kad gereusios mashinos turgaus tikrai nepasiekia, ir ishvis ish 8 gal 1 - 2 belieka… ( na jis varo neblogas…)

as tai manau, kad stebuklu nebuna. suskaiciuok visas sanaudas automobiliui isigyti (iskaitant keliones, alioreklamas, kokakolas bei hotdogus kelionese), sutvarkyti iki tinkamos vazineti kondicijos ir greiciausiai pamatysi, kad jokios priklausomybes tarp pirkimo vietos ir automobilio kainos nera.

Už kokią sumą ruošiesi pirkti, nes kiekvienas turgus turi savo mašinas: Pvz. Radviliškis ir Utena-senesnės, Marijampolė - brangesnės, o Gariūnai gal ir brangiausios. Čia mano pastebėjimai. nes rinkausi mašiną prieš pusmetį ir susidariau tokią nuomonę.

radviliskis ir utena
tik utenoj jei pirksi sekmadieni, taizinok kad neveikia nei vienas servisas kuris gali papurtyt masiniuka

del utenos, tai kazko man rodos, kad kazkada senai nesu buves "staccato" sekmadieni. jie yra ant kauno plento (jei tiksliau, tai ukmerges 12b). o jei jau buvau, reiskiasi krato, klausimas tik sumoje. tiesa sakant nesu tikras kaip reikalai dabar, bet nesunku prasicekinti +370389 68768 arba [email protected]

Lokanas | 05-09 22:11 BiSeptolis + Penktolis Šypsena Cha cha Biseptolis Cha cha

laukiu Nekaltas

parašysiu Cha cha Cha cha,pala dar daba bus Cha cha

parasyk kai sumes ten,visas noriu paziuret Cha cha

AKKLAS,tu tik palik mano vargšus ratlankius ramybėj Cha cha Cha chaTaip, buvom užsisakę tris profus fotografus Cha cha Cha chaXamlo sud4s v4liau Cha cha

tai ar Xamlo sudes i dienorasti ?

yra apie 30 viso ir visos vykusios

liux Gerai

o ar yra daugiau fotkiu ?

pala saslo foto tuoi imesiu is vis gailesies kad nedalyvavai