kokia?
FTO
M.yžkpobiški
emigrantas…Kuo bl Lietuvoje blogai ?
Lietuvoj negali vazinet su Suabriku desiniavairiu
rokas> tu susikaupk ir pamąstyk pats
dar viens emigrants?
kuo blogai? daug kuo
ka gali leist cia sau to negali leisti lietuvoje, Lietuvoje paemus atlyginima kuris siulomas uz darba galima pasakyt cia uzdirbu per savaite tiek tad manau atsakymai visi remias i materialine puse.
Gerai ten kur musu nera
Maziau liaudiEs - daugiau deguoniEs
2g4y negru dirbi?
Lietuvoje kad isigyti nama imt paskola 40 ar 50ciai metu jei tau atrodo normalu tai neturiu ka atsakyti ir jei tavo visos svajones telpa i supermarketo maiseli… Mano reiskia norai kur kas didesni nei tavieji. Man tevai negali duoti tarkim 100k+ lt savam verslui ar pan… ir zinau kad ka uzsidirbu neturiu niekam uz tai pasakyti aciu… aisku yra ilgesys giminiu draugu ir tt…
jei ne paslaptis ka dirbi? nera taip kad darbas namai darbas namai? savaitgali isgertuves ir baigiasi visi reikalai? kai buvau migraves butent tai erzino labiausiai…
o Lietuvoj gyvenant darbas>namai nėra rutinos?
į UK norėčiau, tik kurnors giliau, kur juodulių mažiau ir šneka angliškai žmonės.
yra, bet su draugais susitikti nereikia traukiniais baladotis 1h pirmyn, paskui tiek pat atgal, su nakvyne lengviau, savaitgali be problemu gali susiorganizuoti pirti, ar kazkoki pasisedejima lengviau nei ten isejo
Aišku jei dirbi kokiam fabrike tai gaunasi ta rutina, nes grizti ir nieko nebesinori. Lietuvoje dirbu balta darba už mažai, ten dirbau juoda darba už daug iš tikro tai užknisdavo, gryžti ir nėra kas veikti be teliko ir kompo… o čia kada nori gali išvaryti savo reikalais iš darbo, arbatos ar ko stipriau atsigerti, nu krc lafa, bet kai saskaitoje pamatai alga tai tik
realiai dabar geriau Airijoje nei UK, aišku padėtis gali keistis, bet algų ir nuomos požiuriu tai Airijoje tikrai geriau kolkas.
į Ispaniją kokią lafa būtų, tik be kalbos tai nebent irgi juodi darbai.