Sveiki visi as nezinau ar kada forume kas nors kalbejo apie kontraceptines priemones vyrams. As turiu drauge ir mes nusprendeme gyventi lytini gyvenima. Taciau ji kai kuriu kontraceptiniu priemoniu negali nuadoti del savo organizmo jautrumo . Tad ar yra kokios priemones man kaip bachurui. As nekalbu apie prezervatyvus, susilaikyma ar kastravima. Gal yra kas nors panasaus i zvakutes, tabletes ar pan. , kas padetu isvengti “nemalonumu” po pasimylejimo
Kiek zinau tai tik sargiai apie kitas neteko girdeti. beje, kad visas veiksmas nebutu tokis skausmingas kai kam yra kazkokis tai speshl kremukas
pasteirauk shope prekiu
Na gi gali buti ir taip, kad jiems apskritai sudetinga pastoti arba net neimanoma :v Gi turi zhmones tokiu bedu. O va kitiems tai ju vietoje nerekomenduochiau tokiu dalyku, nes ui kaip nesaugu tai…
kloausyk,paprastas reikalas.jei tau prezervatyvai netinka del to kad nepatinka tau su jais myletis,tai kitas reikalas,tokiu atveju tokio klausimo is vis cia neuzdavinetum.
taciau jei prezervatyvu bijai,nes jie tau trugdys akto eiga ar nelabai moki ju uzsimaut,tai zinai ka,kolega…luktelk dar,ner ko ir lyst jei nemoki p*st
o su nuleidimu ne i ja tai tu atsargiai,ten auxciau mergina rase kad mylisi su vaikinu sitaip ir nieko.matai,ji pana o pana nelabai ten visus niuansus tame reikale zino.jei savo kuno gerai nepazysti tai geriau nekvailiok su tokiais dalykais…nors antravertus tavo reikalas,gimstamumas ir taip lietuvoj nedidelis…
sekmes
Na jo… nieko na ash kiek pazhystu save, tai man nieko nebutu… reiktu Postinor po to mano mergina jauchiu savo kuna gerai, viskas ore, bet kazhkaip man nesinori paskutiniu momentu… apsigalvoju
O prezervatyvai, tai nezhinau… man kazhkaip keistas nenoras tox naudot prezervatyvus mano pozhiuriu, tai paivairina gyvenima, o be to (kol dar jaunas ash) padeda ilgiau balansuot, net labai malonu… manau merginai tai tikrai jokios bedos, kad vaikinas naudoja gumyte